Ξεκινούν σήμερα - 15 Ιανουαρίου - οι εγγραφές του Σπαρτάθλου!

Ξεκινούν σήμερα – 15 Ιανουαρίου - οι εγγραφές του πιο ιστορικού ίσως αγώνα υπεραπόστασης στον πλανήτη, του Σπαρτάθλου, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Για τους Έλληνες αθλητές από φέτος θα υπάρχουν διαθέσιμες 60 θέσεις συμμετοχής, ενώ σε διεθνές επίπεδο η διοργάνωση θα δεχτεί 60 Ιάπωνες και 45 Γερμανούς αθλητές καθώς και 25 αθλητές από τις υπόλοιπες χώρες, μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των 390 αθλητών που θα ξεκινήσουν στις 25 Σεπτεμβρίου 2015 τον δρόμο για το άγαλμα του Λεωνίδα στην Σπάρτη.

 

Πολύ ανανεωμένη από φέτος η διαδικασία εγγραφής αλλά και οι κανονισμοί του αγώνα, ενώ για πρώτη φορά έχει μπει ως κριτήριο συμμετοχής ένας αγώνας υπεραπόστασης βουνού, και συγκεκριμένα το Rodopi Advendurun. Την φιλοσοφία πίσω από τις αλλαγές της διοργάνωσης μπορείτε να τις διαβάσετε στο άρθρο του κ. Κωστή Παπαδημητρίου, προέδρου του ΔΣ του Σπαρτάθλου που είχαμε πρόσφατα δημοσιεύσει στο Advendure. Τους κανονισμούς εγγραφής μπορείτε να τους δείτε με λεπτομέρεια εδώ. Την εγγραφή σας μπορείτε να την κάνετε εδώ.

To Advendure θα δημοσιεύει συχνά ενδιαφέροντα νέα της διοργάνωσης, ως ο επίσημος διαδικτυακός χορηγός επικοινωνίας του Σπαρτάθλου, ενώ όπως κάθε χρονιά θα μεταδόσει ζωντανά την προσπάθεια των αθλητών μέσω του διαδικτύου, και μάλιστα φέτος με ακόμη πιο ολοκληρωμένο τρόπο και με πολλές εκπλήξεις για τις οποίες θα σας ενημερώνουμε καθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία του μεγάλου αγώνα.

 

Καλή επιτυχία σε όλους

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ