Ψηφοφορία 2012: Τα αποτελέσματα!

Το Advendure θέλει να ακούσει την γνώμη του ελληνικού κοινού ορεινού τρεξίματος για τους καλύτερους στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο για το 2012. Αθλητές που μας ενέπνευσαν, αγώνες που τρέξαμε και μας γοήτευσαν με την ομορφιά της διαδρομής τους ή μας προκάλεσαν με την δυσκολία τους, επιτεύγματα και επιδόσεις ξένων αθλητών που άφησαν έντονο το αποτύπωμα τους την χρονιά που κλείνει σε λίγες μέρες. Για πρώτη φορά οι έλληνες αθλητές και αναγνώστες του Advendure έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν τους καλύτερους! Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Δεκατρείς τυχεροί που θα ψηφίσουν θα λάβουν δώρα προσφορά των καταστημάτων NewLife , PlanB, Pulse100, Fifth Element και BikeMe τα οποία και ευχαριστούμε πολύ! Μοναδική προϋπόθεση για την συμμετοχή στην κλήρωση είναι να είστε εγγεγραμένα μέλη του Advendure. Οι υποψήφιοι σε κάθε κατηγορία παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά. Σε ξεχωριστό άρθρο αναλύεται η κάθε κατηγορία και εξηγείται το σκεπτικό που οδήγησε στις συγκεκριμένες επιλογές. Λεπτομέρειες, όροι της κλήρωσης και λίστα των προσφερόμενων δώρων μπορείτε να δείτε στο τέλος της ψηφοφορίας.

 

    

 

{module ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 2012 (0)}{NoRelated}

 


 

{module ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 2012 (1)}

 


 

{module ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 2012 (2)}

 


 

{module ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 2012 (3)}

 


 

{module ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 2012 (4)}

 


 

{module ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 2012 (5)}

 


 

{module ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 2012 (6)}

 


 

{module ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 2012 (7)}

 


 

{module ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 2012 (8)}

 


 

{module ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 2012 (9)}

 


 

{module ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 2012 (10)}

 

Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας!

 

Ποιοί συμμετέχουν

Όλοι! Δεν χρειάζεται να είστε εγγεγραμένος χρήστης του Advendure, μπορείτε να ψηφίσετε έτσι κι αλλιώς!

 

Όροι συμμετοχής στην κλήρωση

Ο μοναδικός όρος για την συμμετοχή στην κλήρωση είναι ο επισκέπτης να ψηφίσει επώνυμα σαν εγγεγραμένος χρήστης του Advendure και να έχει δηλώσει το ονομ/νυμο του. Αν δεν είστε εγγεγραμένος χρήστης μπορείτε να εγγραφείτε τώρα με μία πολύ απλή διαδικασία. Καμία ψήφος δεν θα δημοσιοποιηθεί, η ονομαστική ψήφος είναι απαραίτητη μόνο για λόγους ταυτοποίησης.

 

Πόσες φορές ψηφίζουμε;

Ο καθένας έχει δικαίωμα μόνο μίας ψήφου σε κάθε κατηγορία.

 

Διάρκεια ψηφοφορίας, κλήρωση

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 10 έως τις 31 Δεκεμβρίου. Η κλήρωση και η δημοσιοποίηση των τελικών αποτελεσματων θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιανουαρίου του 2013.

 

Λίστα Δώρων

  • Ένα ζευγάρι γκέτες συμπίεσης Compresport, ένα ζευγάρι συμπιεστικά μηρού Compresport και ένα Marathon Stick, προσφορά του καταστήματος NewLife, Ίριδος 33. Βούλα.
  • Δύο δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ έκαστη, προσφορά του καταστήματος PlanB, Λεωφ. Κηφισίας 92 & Ευβοίας, Μαρούσι
  • Τρεις δωροεπιταγές αξίας 40 ευρώ έκαστη, προσφορά του καταστήματος Pulse 100, Τατοϊου 102, Ν.Ερυθραία
  • Δύο δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ έκαστη, προσφορά του καταστήματος Fifth Element, Ανεξαρτησίας 151, Ιωάννινα
  • Ένα Arm Compression 2XU, ένα Calf Guard 2XU και ένα Quad Compression 2XU, προσφορά του καταστήματος BikeMe, Αλεξιουπόλεως 1, Αργυρούπολη

 

Φωτό © : go-mrp.com

Τάκης Τσογκαράκης

Η αγάπη του για το βουνό ξεκινάει πολλά χρόνια πίσω με τις πρώτες αναβάσεις στην αγαπημένη του Πάρνηθα και μετέπειτα με την σχολή Ορειβασίας του ΕΟΣ Αχαρνών. Το 2007 έτρεξε τον πρώτο του αγώνα ορεινού τρεξίματος και από τότε ονειρεύεται "όλο και ψηλότερα, όλο και μακρύτερα". Ελπίζει να το κάνει για πολλά χρόνια ακόμα...

www.advendure.com

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ