Ψηφοφορία 2012: Οι τυχεροί της κλήρωσης

Όταν ξεκινήσαμε να "στήνουμε" την ψηφοφορία για τους καλύτερους του 2012 ήμασταν πολύ επιφυλακτικοί. Ήταν η πρώτη φορά που γινόταν κάτι τέτοιο από ιστοσελίδα του χώρου και δεν ξέραμε ποιές θα ήταν οι αντιδράσεις ή η ανταπόκριση του κόσμου. Θελήσαμε με αυτόν τον τρόπο να κλείσουμε μια χρονιά που για εμάς σαν Advendure ήταν πολύ σημαντική μιας και ήταν το νέο μας ξεκίνημα. Μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι η ανταπόκρισή σας ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική. Το μαρτυρούν οι 7.175 ψήφοι από 1.345 ανθρώπους. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό!

Για το καλό λοιπόν του χρόνου σκεφθήκαμε να κάνουμε κάποια δωράκια, προσφορά των καταστημάτων NewLifePlanBPulse100Fifth Element και BikeMe τα οποία και ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά! Στην κληρωτίδα μπήκαν 187 εγγεγραμένοι χρήστες του Advendure, πολλοί από αυτούς νέοι, εκ των οποίων τυχεροί ήταν οι 13 από αυτούς. Την επόμενη χρονιά θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε περισσότερους από εσάς!{NoRelated}

 

Αναλυτικά τα ονόματα των τυχερών και τι κερδίζουν:

ΌνομαΔώροΚατάστημα
Νίκος Φαγογένης
Ζευγάρι γκέτες συμπίεσης Compresport New Life
Γιάννης Βασαλάκης Ζευγάρι συμπίεσης μηρού Compresport New Life
Γιώργος Μπατής
Marathon Stick New Life
Αθανάσιος Γαλιλαίος
Δωροεπιταγή 1
PlanB
Νικος Πετρόπουλος Δωροεπιταγή 2 PlanB
Πέτρος Αυτζόγλου Δωροεπιταγή 1 Pulse100
Αγκοπ Κνούνη Δωροεπιταγή 2 Pulse100
Θάνος Κουλτούκης Δωροεπιταγή 3 Pulse100
Μπάμπης Μακριδης
Δωροεπιταγή 1 Fifth Element
Χρήστος Ευστρατίου
Δωροεπιταγή 2 Fifth Element
Αθανάσιος Πετρόχειλος
Arm Compression 2XU BikeMe
Λουκάς Γκώνιας
Calf Guard 2XU BikeMe
Φάνης Καπέλιος
Quad Compression 2XU BikeMe


Συγχαρητήρια στους τυχερούς!

 

Τα ονόματα των τυχερών έχουν ήδη αποσταλεί στα καταστήματα και μένει να επικοινωνήσετε μαζί τους για να δείτε πως θα τα παραλάβετε.


Σας ευχαριστούμε άλλη μία φορά για την ανταπόκριση. Η ψηφοφορία θα συνεχιστεί και ελπίζουμε να καθιερωθεί σαν θεσμός αλλά και σαν ευκαιρία για επικοινωνία και εξαγωγή συμπερασμάτων για την διανυθείσα χρονιά.

 

Θα ακολουθήσουν δηλώσεις των νικητών της ψηφοφορίας και πολλές άλλες εκπλήξεις! Μείνετε "συντονισμένοι" στο Advendure!

Τάκης Τσογκαράκης

Η αγάπη του για το βουνό ξεκινάει πολλά χρόνια πίσω με τις πρώτες αναβάσεις στην αγαπημένη του Πάρνηθα και μετέπειτα με την σχολή Ορειβασίας του ΕΟΣ Αχαρνών. Το 2007 έτρεξε τον πρώτο του αγώνα ορεινού τρεξίματος και από τότε ονειρεύεται "όλο και ψηλότερα, όλο και μακρύτερα". Ελπίζει να το κάνει για πολλά χρόνια ακόμα...

www.advendure.com

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ