Η Mizuno συνεργάζεται με το Rijksmuseum και δημιουργούν το Wave Rider 27 Amsterdam!

By 30 Οκτ 2023

Η Mizuno ανακοινώνει μια συναρπαστική συνεργασία με το Rijksmuseum, το διάσημο μουσείο της Ολλανδίας, για το λανσάρισμα του Wave Rider 27 Amsterdam. Αυτή η συνεργασία συνδυάζει την αισθητική και την τέχνη του Rijksmuseum με την υψηλή απόδοση και την τεχνολογία της Mizuno, δημιουργώντας ένα μοναδικό προϊόν που ενώνει τον κόσμο της τέχνης και του αθλητισμού.

 

Για το 2023, το Wave Rider 27 Amsterdam έρχεται στα χρώματα ενός από τα πιο διάσημα έργα του Vermeer «The Milkmaid».

Το 2023 είναι η χρονιά του Johannes Vermeer, του καλλιτέχνη που φημίζεται για την αποτύπωση της παύσης του χρόνου στα έργα του, το φως και τα εξαιρετικά του χρώματα.

Αυτός είναι ο λόγος που η Mizuno και το Rijksmuseum επέλεξαν μαζί το Milkmaid ως έμπνευση για το νέο παπούτσι για τρέξιμο Wave Rider 27 Amsterdam, το οποίο και δημιουργήθηκε στα χαρακτηριστικά χρώματα του διάσημου πίνακα. Όχι μόνο οι μπλε και κίτρινες αποχρώσεις αναφέρονται στο καλλιτέχνημα, αλλά και το εσωτερικό του παπουτσιού ενσωματώνει λεπτομέρειες του εμβληματικού έργου.

Η επίσημη παρουσίαση του Wave Rider 27 Amsterdam πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 2023 στο Άμστερνταμ, ενόψει του TCS Amsterdam Marathon 2023. Το Wave Rider 27 Amsterdam διατίθεται στα Mizuno stores, σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλαδα και στο e-shop mzn.gr

 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο: MZN HELLAS ΑΕ

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ