“Στα χνάρια του Δευκαλίωνα” 2016: Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Runner Store μέχρι την Τετάρτη 30/11/2016!

16 Νοε 2016

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ»  από το κατάστημα Runner Store Κηφισίας 37Α Μαρούσι μέχρι και την Τετάρτη 30/11/2016. Την ίδια ημέρα στο κατάστημα Runner Store στις 18:30 θα γίνει η διανομή των πακέτων συμμετοχής του αγώνα  και η τεχνική ανάλυση του αγώνα από την Ασημίνα Συλαίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 9:00 στον Παρνασσό.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής για την τεχνική ανάλυση του αγώνα εδώ:

https://www.runnerstore.gr/texniki-analusi-tou-agwna-sta-xnaria-tou-deukaliwna-/

Πρόκειται για έναν αγώνα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που πραγματοποιείται για 5η συνεχή χρονιά, και συνδυάζει τον αθλητισμό, τη ψυχαγωγία, το μύθο (Δευκαλίων), την ιστορία της περιοχής και τα πανέμορφα τοπία της!


Υπάρχουν δύο διαδρομές, ώστε οι αθλητές να μπορούν να επιλέξουν ανάλογα με τις δυνατότητες τους και την προπονητική τους κατάσταση. Η μεγάλη διαδρομή  έχει μήκος 25 χλμ. με υψομετρική διαφορά 1.200 μέτρα ενώ η μικρή διαδρομή θα έχει μήκος 10 χλμ. με υψομετρική διαφορά 550 μέτρα.

Το μέγιστο υψόμετρο που φτάνει η μεγάλη διαδρομή είναι στα 1.650 μέτρα, όπου η θέα προς όλες τις πλευρές του ορίζοντα είναι μαγευτική. Οι κορυφές του Παρνασσού, Λιάκουρα, Γεροντόβραχος, Παλιοβούνα, το εντυπωσιακό οροπέδιο από το Λιβάδι Παρνασσού αλλά και πιο μακριά οι κορυφές της Κίρφης και του Ελικώνα σε συνδυασμό πάντα με την ομορφιά του Κορινθιακού Κόλπου και των ορεινών όγκων της βόρειας Πελοποννήσου θα σας συνεπάρουν.

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ