Αρχική>Flash News>Σπουδαία ρεκόρ και μεγάλη επιτυχία στην 1η μέρα του Zagori Mountain Running - Αποτελέσματα


Σπουδαία ρεκόρ και μεγάλη επιτυχία στην 1η μέρα του Zagori Mountain Running - Αποτελέσματα

 

Με δύο σπουδαία ρεκόρ έκλεισε η πρώτη μέρα του Zagori Mountain Running στον TeRA των 80 χιλιομέτρων. Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα από την αρχή του αγώνα κατέρριψε το δικό του περσινό ρεκόρ τερματίζοντας νικητής σε 9.18.06. Ακόμα πιο μεγάλο ρεκόρ ειδικά με τον τρόπο που επιτεύχθηκε από την Γλυκερία Τζιατζιά αφού αποφάσισε να τρέξει στον TeRA αντί του μαραθωνίου κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή! Τερμάτισε νικήτρια σε 11.12.07 στην 9η θέση της γενικής κατάταξης. Άλλη μια σπουδαία εμφάνιση από την Γλυκερία!

Στην 2η θέση τερμάτισε ο Jessed Hernandez σε 9.25.32 και στην 3η ο Ιταλός Guilio Ornati με 9.39.01 παρότι κουρασμένος όπως δήλωσε μετά την νίκη του σε αντίστοιχης δυσκολίας αγώνα στην Ιταλία μόλις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Στις γυναίκες στην 2η θέση η Κατερίνα Τσεκόσκα σε 13.12.06 και στην 3η θέση η Ιωάννα Χουρίδου σε 13.33.26. Στον αγώνα ξεκίνησαν 229 και οι τερματισμοί θα συνεχίζονται μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.  

 

 

 

Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα του TeRA 

 

Στον Marathon+ στον οποίον ξεκίνησαν 243 αθλητές νικητής τερμάτισε ο Δημήτρης Σελέτης σε 4.44.04 σε μία διαδρομή η οποία φέτος στα πρώτα της χιλιόμετρα ήταν αλλαγμένη με εξαιρετικής ομορφιάς το νέο κομμάτι της διαδρομής και εκκίνηση - τερματισμό το Τσεπέλοβο. Στις γυναίκες νικήτρια τερμάτισε η Ευγενία Μπουλμέτη σε 6.28.13.


Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα του Marathon+ 

 

Εξαιρετικές οι πρώτες εντυπώσεις από την διοργάνωση! Η σήμανση ήταν όπως πάντα εξαιρετική, το ίδιο εξαιρετική ήταν και η δουλειά καθαρισμού στα μονοπάτια, ενώ οι σταθμοί ανεφοδιασμού.  Φέτος εμφανώς βελτιωμένοι και αναβαθμισμένοι με κύριο χαρακτηριστικό το ότι διέθεταν παγωμένα νερά και καρπούζια κάτι εξαιρετικά σημαντικά σε μία ζεστή μέρα σαν την σημερινή η οποία ταλαιπώρησε τους πιο αργούς αθλητές.

 

 

Εξαιρετική τεχνική ενημέρωση πριν τους αγώνες, αναβαθμισμένη expo με πολλούς εκθέτες και χορταστικό το πάστα πάρτυ για όλους. Πολύς ο κόσμος στο γυμνάσιο του Τσεπέλοβου όπου και οι τερματισμοί των αγώνων, συμμετέχει σε μία μεγάλη γιορτή του ορεινού τρεξίματος που δεν πρέπει κανείς να χάσει!

 

Η διοργάνωση αύριο συνεχίζεται με τους δύο μικρότερους αγώνες στους οποίους αναμένεται κοσμοσυρροή αφού πάνω από 1.000 αθλητές αναμένεται να πάρουν εκκίνηση στους αγώνες των 21 και 10 χιλιομέτρων. Περισσότερες λεπτομέρειες βέβαια σε αναλυτικό ρεπορτάζ!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • Tinos Challenge 2017: Τα αποτελέσματα των αγώνων

  άρης αλεξάνδρου, 09/12/2017 16:28
  τα αποτελέσματα αυτά δεν ισχύουν.. τα χουν κάνει θάλασσα..
   
 • Ultra Trail Pelion: H δικαίωση

  Δημήτριος Ζαφειρόπουλος, 05/12/2017 13:11
  "Το μόνο που δεν μας άρεσε ήταν η μόνιμη σήμανση με μπογιά μέσα στους παραδοσιακούς οικισμούς και πάνω στα καλντερίμια"... Προσπάθησε όμως να τα σεβαστεί όσο μπορούσε με μικρού μεγέθους σήμανση...
   
 • Epirus Trail: Η μεγαλύτερη πεζοπορική διαδρομή στ ...

  ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, 30/11/2017 20:19
  Το δυσκολότερο είναι να ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ το μονοπάτι. Όλοι όσοι περπατάμε στα βουνά, έχουμε διαπιστώσει ότι το καλύτερα διατηρημένο κομμάτι των μονοπατιών είναι στην είσοδο η ταμπέλα που το αναδεικνύει, αναγράφοντας το φορέα χρηματοδότησης και το κόστος κ ...

  Ολόκληρο...

   
 • Πανελλήνια έρευνα Αθλητικού Τουρισμού καταγράφοντ ...

  Βαλεντινα, 30/11/2017 17:32
  Μου φάνηκε πως υπάρχει μια ασάφεια στις απαντήσεις μου, μια που το event στο οποίο αναφερόμουν βρίσκεται μες στην πόλη και δε χρειαζόταν να διανυκτερεύσω πουθενά...οι απαντήσεις μου σχετικά με τη διαμονή αφορούν αλλά event βουνού όπου απαιτήθηκε να ...

  Ολόκληρο...

   
 • Rapsani Trail 2018: Άνοιξαν οι Εγγραφές!

  ΝΙΚΟΣ ΔΕΛΛΗΣ, 28/11/2017 13:19
  Θα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή για τον αγώνα που θα γίνει το 2018 . Έχω πληρώσει για τον περσινό. Ευχαριστώ.

FOLLOW US

Facebook Twitter YouTube RSS Flickr

FORUM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εντυπώσεις από το meeting της Dynafit στην Αυ…

Εντυπώσεις από το meeting της Dynafit στην Αυστρία!

Πρiν λίγες μέρες βρέθηκα με τον φίλο και συναθλητή μου στην ομάδα της Dynafit Greece, Γιαννόπουλο Κωνσταντίνο, στην Αυστρία, εκπροσωπώντας στο διεθνές meeting αθλητών της...

Advendure © 2001-2013

Είσοδος or Εγγραφή

Εγγραφή

User Registration