Αρχική>Δελτία Τύπου>Andros Trail Race>Andros Trail Race 2017: Στις 10/09 λήγουν οι ομαδικές και στις 20/09 οι κανονικές εγγραφές – Μεγάλες παροχές και εκπτώσεις για τους αθλητές και τους συνοδούς τους!


Andros Trail Race 2017: Στις 10/09 λήγουν οι ομαδικές και στις 20/09 οι κανονικές εγγραφές – Μεγάλες παροχές και εκπτώσεις για τους αθλητές και τους συνοδούς τους!

Μπήκαμε ήδη για τα καλά στον Σεπτέμβριο και το Andros Trail Race 2017 με τις όμορφες διαδρομές του για όλα τα επίπεδα και τις προτιμήσεις των αθλητών είναι πια πολύ κοντά. Οι φίλοι των δύσκολων εμπειριών θα τρέξουν στην μεγάλη διαδρομή των 24 Km (+1.585),  ενώ αυτοί που προτιμούν μια πιο σύντομη αλλά εξίσου συναρπαστική εμπειρία από τα μονοπάτια της Άνδρου θα επιλέξουν αυτή των 10 Km (+480). Από φέτος δίνεται η ευκαιρία για ένα όμορφο Run & Hike City-Trail, που θα ταξιδέψει τους αθλητές που θα το επιλέξουν μέσα και γύρω από το Κόρθι από άσφαλτο, καλντερίμια και μονοπάτια, ενώ οι μικροί φίλοι θα γνωρίσουν το τρέξιμο μέσα από μια όμορφα σχεδιασμένη διαδρομή ενός χιλιομέτρου.

 

 

Φέτος, η διοργάνωση έδωσε την δυνατότητα ομαδικών εγγραφών με ειδικές τιμές,   που για την Κύρια Διαδρομή των 24km διαμορφώνονται: για ομάδες από 20 έως 40 άτομα στα 16€/άτομο και για ομάδες 40 ατόμων και πάνω στα 14€/άτομο, ενώ για τη Μικρή Διαδρομή των 10Km: για ομάδες από 20 άτομα και πάνω 8€/άτομο.

 

Για τις ομαδικές εγγραφές, η καταληκτική ημερομηνία είναι η Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, ενώ για τις κανονικές εγγραφές είναι η Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου. Θέλουμε να επισημάνουμε στους φίλους αθλητές, ότι λόγω του μεγάλου αριθμού εγγραφών και της συγκεκριμένης δυναμικότητας καταλυμάτων της περιοχής του Κορθίου και της Χώρας της Άνδρου, καλό θα ήταν να ολοκληρώσουν σύντομα την εγγραφή τους και  να οργανώσουν την διαμονή τους για το Σαββατοκύριακο του αγώνα.

 

Σημαντικές θα είναι οι παροχές φέτος για τους αθλητές και τους συνοδούς τους, ενώ υπάρχουν εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Συγκεκριμένα, με τα πλοία των εταιρειών Fast Ferries και Golden Star Ferries η έκπτωση είναι 30% (1αθλητής+ 1 συνοδός) και 20% για τη μεταφορά αυτοκινήτου ή μηχανής. Με 25 ευρώ ενοικίαση αυτοκινήτου ενώ με το BIB number θα υπάρχει έκπτωση σε εστιατόρια και καφέ της τάξης του 25%. Τα ονόματα των επιχειρήσεων που παρέχουν τις εκπτώσεις μπορείτε να τα δείτε στο web-site της διοργάνωσης: www.androstrailrace.gr. Τέλος, θα υπάρχουν λεωφορεία με μειωμένο εισιτήριο από το λιμάνι για τα καταλύματά των αθλητών. Και για όσους μένουν στο Γαύριο, το Μπατσί ή τη Χώρα θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά από και προς το Κόρθι και το Σάββατο και την Κυριακή που είναι το διήμερο των αγώνων.

 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα. Το Andros Trail Race 2017 πλησιάζει!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • Ελληνική αποστολή στο Youth Skyrunning World Cham ...

  Τάκης Τσογκαράκης, 20/04/2018 11:17
  Πιθανολογώ ότι για τον αγώνα νέων YSWC η διαδρομή θα είναι ελαφρώς διαφορετική από τον "κανονικό αγώνα". Στην σελίδα της ISF ( http://www.skyrunning.com/2018-youth-world-championships/ ), παράγραφος (9) αναφέρεται ότι "The Sky distance will be short ...

  Ολόκληρο...

   
 • Nitecore NU25: Πανάλαφρος και λιλιπούτειος!

  Δημήτριος Ζαφειρόπουλος, 17/04/2018 09:01
  Ευχαριστώ πολύ!
   
 • Παράταση εγγραφών για το Taygetos Challenge by Sa ...

  Δημήτριος Ζαφειρόπουλος, 13/03/2018 07:27
  Περίεργη η ανακοίνωση... Αφού στην ιστοσελίδα αναφέρεται σαν τελευταία ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής η 19 Mαρτίου 2018, πώς παρατάθηκε μέχρι και την 16 Μαρτίου 2018; :o http://www.taygetoschallenge.com/routes/entry-rules.html
   
 • Suunto Spartan Ultra: Ultra ποιότητα, σχεδίαση κα ...

  Πέτρος, 09/03/2018 09:06
  Στις ειδοποιήσεις δεν εμφανίζει ελληνικούς χαρακτήρες οπότε εκτός και αν όλη η λίστα επαφών σου είναι σε Greeklish (όπως το μήνυμα του αντικειμενικού reviewer :P ) δεν εμφανίζει ΤΙΠΟΤΑ! πραγματικά επίτευγμα για το 2018..!!
   
 • Ορεινό Τρέξιμο 2017, Ετήσιος Απολογισμός Advendure

  ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΥΚΟΥΔΗΣ, 01/03/2018 08:07
  Αν και λόγω ηλικίας (>50) και γενικότερου αθλητικού προσανατολισμού , η πορεία των σκέψεών μου πλησιάζει περισσότερο αυτή του κ.Τρουπή παρά αυτή του κ.Λεζπουρίδη, αντιμετωπίζοντα ς το ορεινό τρέξιμο ως ένα χόμπυ, μια διαφυγή από μια λιγότερο ή περισ ...

  Ολόκληρο...

FOLLOW US

Facebook Twitter YouTube RSS Flickr

FORUM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Xειμερινή αναρρίχηση στην Τύμφη, 15 Χρόνια Μο…

Xειμερινή αναρρίχηση στην Τύμφη, 15 Χρόνια Μοναξιάς

Ιανουάριος 2003  μεσάνυχτα και κάτι, ο Πάνος Αθανασιάδης παλεύει στο σκοτάδι με τα ασταθή χιόνια. Τις τελευταίες ώρες η νύχτα μας έχει τυλίξει στην παγωμένη της αγκάλη. Β...

Advendure © 2001-2018

Είσοδος or Εγγραφή

Εγγραφή

User Registration