Μάχη κορυφαίων στο φετινό AlPAMAYO PRO TrailRace

05 Οκτ 2017

 

Λίγες μέρες πριν τον αγώνα AlPAMAYO PRO TrailRace που κλείνει το 2017 Skyrunner Series by Salomon και το αγωνιστικό ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο.

Μπορεί ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος (Salomon Hellas) να έχει εξασφαλίσει ήδη τον τίτλο του Πρωταθλητή, αφού έχει 4 πρώτες θέσεις σε ισάριθμους αγώνες, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τους Αλέξανδρο Καμπουρόπουλο (Odlo/La Sportiva), Σταύρο Στεφανή (Brooks Hellas) και Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο (Dynafit). Οι παραπάνω θα παλέψουν για τις θέσεις 2-4 έχοντας όμως από κοντά τους Σλάβομιρ Μάτρας (Salomon Hellas) και Χρήστο Μαυρίκιο (Hoka One One) οι οποίοι θα κυνηγήσουν τις θέσεις 5-6. 


Όμως δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τους Δημήτρη Σελέτη (Kasimis Training), Βαγγέλη Νούλα (Kasimis Training) και Δημήτρη Ελευθερίου (Dynafit) οι οποίοι μπορεί να μην παίρνουν κατάταξη στο Πρωτάθλημα αφού δεν έχουν τους τέσσερεις αγώνες που απαιτούνται από τους κανονισμούς όμως αναμένεται να είναι ρυθμιστές των τελικών αποτελεσμάτων άρα και της βαθμολογίας αφού μας έχουν συνηθίσει πάντα σε καλά αποτελέσματα!


Με ενδιαφέρον επίσης θα παρακολουθήσουμε πως θα ανταπεξέλθουν οι Γιαννόπουλος, Σελέτης και Νούλας που τρέχουν για πρώτη φορά στον αγώνα απέναντι στους έμπειρους Καμπουρόπουλο, Στεφανή, Μάτρας και Μαυρίκιο σε μία διαδρομή που κατά γενική ομολογία θεωρείται πολύ τεχνική και αρκετά σκληρή!


Στις γυναίκες το ενδιαφέρον είναι ακόμη μεγαλύτερο αφού η θέση της Πρωταθλήτριας δεν έχει ακόμη κριθεί. Η Ανδριάνα Βασιλάτου (All Terrain Runners), η Μαρία Μάλαι (Odlo / La Sportiva) η Τζίνα Γκαλέτι (Odlo / La Sportiva) και η Φωτεινή Κολόκα (Dynafit) θα παλέψουν για τον τίτλο και τις θέσεις του βάθρου κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τη γραμμή του τερματισμού.

 

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε σε όλους να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό!

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ