×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 42

Δεύτερος ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος στο Lyon Urban Trail 2014!

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Έλληνα Πρωταθλητή της Salomon, ο οποίος με επίδοση 02.29.09 ανέβηκε στην δεύτερη θέση του βάθρου πίσω από τον Sebastien Spehler που με επίδοση 2.25.16 ήρθε πρώτος. Περίπου 7.000 αθλητές έτρεξαν σε μια από τις ωραιότερες urban trail διαδρομές στην Ευρώπη, και ο έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στην μεγάλη διαδρομή των 36Κ με +1.600 μέτρα υψομετρική.


Πολύ γρήγορος αγώνας φέτος, με τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο να βελτιώνει σημαντικά την επίδοση του σε σχέση με την περσινή χρονιά όπου είχε τερματίσει και πάλι στην δεύτερη θέση με επίδοση 2.32.31.



Ο Δημήτρης μας δήλωσε πριν από λίγο: “Πήγαμε αρκετά πιο γρήγορα από πέρσι. Ο Sebastien έκανε μια πολύ δυνατή αλλαγή μετά το 23ο χιλιόμετρο, ενώ εγώ πήγα αρκετά ισορροπημένα το πρώτο και το δεύτερο μισό. Οι δυο μας είχαμε ξεφύγει από τους υπόλοιπους περίπου από το 18ο χιλιόμετρο. Παρασύρθηκαν από τον γρήγορο ρυθμό μας και δεν άντεξαν να μείνουν μαζί με εμένα και τον Sebastien. Τον θεωρώ από τους καλύτερους αγώνες μου όσο αφορά την απόδοση και την επίδοση που έχω κάνει. Ήμουν αρκετά λεπτά πιο γρήγορος από την περσινή χρονιά, όπου και πάλι δεν είχα πάει άσχημα”.


ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ