UltraAspire: Δοκιμή Revolution Vest, Quantum, Atom/Fusion Κύριο

Από 06 Νοε 2014

Πριν αρκετά χρόνια δεν χρειαζόμασταν παρά ένα ζευγάρι παπούτσια και ένα μπουκάλι νερό για να βγούμε για τρέξιμο. Ή ένα σακίδιο με τα βασικά για μία βουνίσια εξόρμηση. Τα τελευταία χρόνια, η εξάπλωση του τρεξίματος –και δη του ορεινού που αποτελεί το βασικό αντικείμενό μας- αλλά και των αγώνων υπεραπόστασης έχει οδηγήσει σε μία ακραία –με την καλή έννοια- εξειδίκευση του εξοπλισμού μας. Ρούχα και αξεσουάρ συμπιεστικά, παπούτσια για διαφορετικά τερέν, τύπους πατήματος και διαφορετική προστασία. Ρολόγια με ενσωματωμένο GPS όπου ο αθλητής βλέπει με ακρίβεια όλα τα δεδομένα της προπόνησης ή του αγώνα του. Οι αγώνες έγιναν πιο μεγάλοι και πιο δύσκολοι, το ίδιο και οι προπονήσεις μας. Η ανάγκη λοιπόν να μεταφέρουμε με όσο το δυνατόν πιο μικρό βάρος νερό, τροφή και τον εξοπλισμό στον οποίον θα βασιστούμε για να τα όλα αυτά φέρουμε σε πέρας μεγάλωσε. Οι εταιρείες που ήταν χρόνια στον χώρο οσμίστηκαν την ανάγκη αυτή και ανταποκρίθηκαν παράγοντας προϊόντα που να την ικανοποιούν. Νέες εταιρείες από έμπειρους αθλητές που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι ακριβώς χρειάζεται ένας αθλητής δημιουργήθηκαν προκαλώντας μας έναν πραγματικά ευχάριστο «πονοκέφαλο». Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η UltrΑspire, μία νέα σχετικά εταιρεία η οποία εξειδικεύεται στην παραγωγή σακιδίων, ζωνών μέσης, παγουριών και όλων των ειδών μεταφοράς τροφής/νερού/εξοπλισμού.

Επισκεφθήκαμε τα γραφεία της On-Trail την οποία γνωρίσατε πρώτη φορά από την "Virtual Expo" στην οποία την είχαμε παρουσιάσει και η οποία εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησε να εισάγει τα πρωτοποριακά αυτά προϊόντα της UltrAspire και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε. Η UltrAspire διαθέτει μία πληρέστατη γκάμα προϊόντων αυτής της κατηγορίας που ξεκινάει από ένα κυπελάκι ή ένα handheld παγούρι μέχρι σακίδια για fastpacking. Όλη η γκάμα χαρακτηρίζεται από τα εξής δύο πράγματα: τέλεια εφαρμογή και μικρό βάρος! Σε αυτούς τους δύο τομείς έχει δοθεί μεγάλη έμφαση, καθώς και σε 2-3 χαρακτηριστικά και πατέντες τα οποία δεν συναντούμε σε άλλα αντίστοιχα προϊόντα τα οποία θα τα δούμε αναλυτικά παρακάτω. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τα εμπιστεύονται μερικοί από τους καλύτερους έλληνες ultratrailers που αποτελούν και την UltrAspire Trail Team, τους Νίκο Πετρόπουλο, Λεωνίδα Αθανασόπουλο, Κώστα Τσαντό και Αργύρη Παπαθασόπουλο! Από την μεγάλη γκάμα των προϊόντων που διαθέτει η UltrAspire διαλέξαμε τρία διαφορετικά από αυτά για να τα δοκιμάσουμε και να σας τα παρουσιάσουμε: Το race vest Revolution, την ζώνη μέσης Quantum και την ζώνη παγουριών Fusion από την σειρά MBS Belts, σειρά που μας δίνει την δυνατότητα να φτιάξουμε εμείς την ζώνη μας όπως πραγματικά την χρειαζόμαστε.

 

Revolution Race Vest

Εξαιρετικά μικρό βάρος και πολύ καλή εφαρμογή χαρακτηρίζουν το αγωνιστικό αυτό γιλέκο της UltrAspire. Διαθέτει αρκετό χώρο για να έχετε μαζί σας τα αναγκαία για έναν αγώνα υπεραπόστασης στο βουνό στον οποίο όμως δεν θα χρειαστεί να περάσετε μία ολόκληρη νύχτα στο βουνό αν και θα μπορούσε να γίνει κι αυτό με μερικές παραχωρήσεις. Για την μεταφορά του νερού το γιλέκο διαθέτει μία μεγάλη θήκη στο κάτω μέρος του για το παγούρι των 775ml με το οποίο έρχεται μαζί η οποία «κάθεται» οριζόντια στην πλάτη μας για μικρότερη ταλάντωση και την οποία η εταιρεία ονομάζει Provision pouch™.

 

Αρκετός ο κύριος χώρος για έναν μεγάλο αγώνα έως 24 ώρες ή αν είστε σίγουροι ότι οι καιρικές συνθήκες δεν επιβάλλουν να μεταφέρουμε το κάτι παραπάνω

 

Διαθέτει έναν κύριο αποθηκευτικό χώρο για την μεταφορά του φαρμακείου μας, του αντιανεμικού κλπ και έναν δευτερεύον δίπλα στο παγούρι στην οποία μπορούν να αποθηκευθούν γάντια, buff, φακός κεφαλής κ.α. Συνολικά η χωρητικότητα μεταφοράς φτάνει στα 3,8 λίτρα. Μπροστά διαθέτει πλήθος διαφορετικών τσεπών για μεταφορά τροφής, κινητού τηλεφώνου, ηλεκτρολυτών κ.α. Τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο είναι πολύ ελαφριά ενώ όλοι οι ιμάντες του είναι ελαστικοί και δικτυωτοί για καλύτερη εφαρμογή και διαπνοή ενώ όπου υπάρχει ύφασμα έχει χρησιμοποιηθεί το πολύ ελαφρύ συνθετικό ripstop 30D. Ας τα δούμε όλα αυτά όμως με λεπτομέρεια.

 

Το πίσω μέρος του Revolution Race Vest

 

Το σακίδιο το χρησιμοποιήσαμε σε αρκετές προπονήσεις και στο The North Face Zagori Mountain Running TeRA των 80χλμ. Χώρεσε άνετα ότι χρειαζόμασταν για τον αγώνα χωρίς παραχωρήσεις και με περίσσευμα χώρου. Δεν υπάρχει περίπτωση να φορέσετε κάτι στην πλάτη και να μην ιδρώσετε, όποιος σας πει κάτι τέτοιο σίγουρα θα ψεύδεται. Το Revolution δεν αποτελεί εξαίρεση τουλάχιστον στα σημεία της πλάτης που καλύπτει το γιλέκο. Στους ιμάντες αλλά και στο μπροστά μέρος του η συμπεριφορά του γιλέκου όσον αφορά αυτό τον τομέα ήταν άψογη καθώς έχουν χρησιμοποιηθεί δικτυωτά, ελαφριά και διαπνέοντα υλικά.

 

Το εμπρός μέρος του Revolution Race Vest. Ότι χρειάζεστε και ακόμη περισσότερα!

 

Το παγούρι χάρις στο εργονομικό σχήμα του αλλά και στο μικρό χερουλάκι που διαθέτει έβγαινε και έμπαινε στην θέση του εντελώς απροβλημάτιστα. Δεν θα σας προβληματίσει το γεγονός ότι είναι «ξαπλωτό» καθώς δεν υπάρχει φόβος να πέσει αφού όλα τα παγούρια της UltrAspire διαθέτουν μία πατέντα: έναν μαγνήτη στον πάτο τους ο οποίος τα «αναγκάζει» να κουμπώνουν στην θέση τους και να μην δημιουργούν το άγχος ότι θα μας πέσει. Για να πιείτε νερό από το συγκεκριμένο παγούρι, το δαγκώνετε ελαφριά και το περιστρέφετε για να ανοίξει και να μπορείτε να πιείτε. Με αυτόν τον τρόπο η αντοχή στον χρόνο είναι μεγαλύτερη αφού πολλά είναι τα παγούρια στα οποία το άνοιγμα είναι προς τα πάνω τα οποία μετά από λίγο καιρό αχρηστεύονται αφού χάνουν νερό. Υπήρχαν στιγμές όμως στις οποίες το παγούρι δεν άνοιγε εύκολα αναγκάζοντάς μας έτσι να το περιστρέφουμε με το χέρι. Όχι πολλές είναι η αλήθεια αλλά μετά από πολλές ώρες αγώνα ακόμα και αυτές οι λίγες … αρκούν! Εδώ η UltrAspire έπρεπε να έχει σκεφθεί μία καλύτερη λύση και πράγματι το έκανε αφού τα μοντέλα που θα δείτε εσείς στην αγορά τώρα διαθέτουν παγούρι με κανονικό στόμιο, που ανοίγει πάνω-κάτω δαγκώνοντάς το.

 

Το παγούρι του Revolution χωρητικότητας 775ml. Διακρίνεται το εργονομικό του σχήμα για να ταιριάζει απόλυτα στην θήκη του σακιδίου. Αριστερά διακρίνεται το χερουλάκι από το οποίο πιάνετε το παγούρι για να βγάλετε από την θήκη, ενώ δεξιά βλέπετε το μαγνητάκι στον πάτο του που 'κουμπώνει' το παγούρι στην θήκη

 

Η πλαϊνή πίσω τσέπη είναι και αυτή πολύ χρήσιμη και εύκολα προσβάσιμη, γεγονός που σας βοηθάει να τοποθετήσετε εξοπλισμό στον οποίο θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση πχ πτυσσόμενο ποτηράκι, ελαφρύ αντιανεμικό, gels ή μπάρες.

 

Το Revolution από άλλες γωνίες. Αριστερά διακρίνεται η καλή εφαρμογή του ενώ δεξιά βλέπετε την πλαϊνή πίσω τσέπη η οποία μπορεί να αποθηκεύσει εξοπλισμό ... ταχείας ανάγκης όπως φακό, ελαφρύ αντιανεμικό, πτυσσόμενο ποτηράκι

 

Θα θέλαμε το σύνολο του γιλέκου όσον αφορά το πίσω μέρος να κάθεται πιο ψηλά στην πλάτη για καλύτερη κατανομή του βάρους. Λογικά η UltrAspire το τοποθέτησε σχετικά χαμηλά (σε σχέση και με τα άλλα race vests που διαθέτει στην γκάμα της) για να μπορεί ο αθλητής να παίρνει το παγούρι εύκολα αφού αν ήταν τοποθετημένο πιο ψηλά δεν θα ήταν καθόλου βολικό.

 

Οι εμπρός τσέπες του Revolution σε λεπτομέρεια. Χωρούν τα πάντα όσον αφορά την διατροφή -και όχι μόνο- για έναν ultra αγώνα!

Στο εμπρός μέρος το γιλέκο διαθέτει πολλές και διαφορετικές τσέπες για όλες τις χρήσεις, βοηθώντας σας έτσι να μεταφέρετε τροφή για αρκετές ώρες. Όλα τα φερμουάρ είναι πατενταρισμένα από την UltrAspire και ανοιγοκλείνουν εύκολα αφού πιάνονται ακόμα και με γάντια ή με κρύα δάχτυλα. Πράγματι ανοίγουν και κλείνουν αρκετά εύκολα ακόμα και με το ένα χέρι. Μπορούν να χωρέσουν άνετα το φαγητό ακόμα και για αγώνες των οποίων οι σταθμοί τροφοδοσίας είναι απομακρυσμένοι (πχ ROUT). Πολύ χρήσιμη και η δικτυωτή τσεπούλα ψηλά στον αριστερό ιμάντα για την απόρριψη των συσκευασιών των gels μέχρι τον επόμενο σταθμό. Διαθέτει μία πατενταρισμένη (Magnon Electrolyte Pocket™) αδιάβροχη τσέπη ψηλά στο δεξί ιμάντα για την μεταφορά των καψουλών ηλεκτρολυτών ή των saltsticks, τσέπη που κλείνει με μαγνήτη για μεγάλη ευκολία, κάτι που στην πράξη αποδείχθηκε πολύ χρήσιμο! Στους πλαϊνούς ιμάντες, ελαστικά προσαρτήματα θα σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε σφυρίχτρα, γυαλιά ηλίου και άλλα αξεσουάρ, ενώ δένει στο στήθος με μία πολύ ελαφριά και ανοξείδωτη αγκράφα από carbon, υλικό που η UltrAspire χρησιμοποιεί στις αγκράφες σε όλα τα race vests και τις ζώνες της.

 

Η πατενταρισμένη (Magnon Electrolyte Pocket™) αδιάβροχη τσέπη μπορεί να χωρέσει τα saltstick ή ότι άλλες κάψουλες ηλεκτρολυτών χρησιμοποιείτε

 

Αποδείχθηκε σταθερό σε γρήγορη κίνηση στο μονοπάτι χωρίς ταλαντώσεις ακόμη και με γεμάτο παγούρι δεν θα σας ενοχλήσει ή καλύτερα θα νομίζετε ότι δεν έχετε τίποτα στην πλάτη. Συμπερασματικά ένα race vest που θα ικανοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος από τις ανάγκες σας για ultra αγώνες στο βουνό!

 

Συνοπτικά, τα χαρακτηριστικά του Revolution:

 • Βάρος: 230gr
 • Βάρος με το παγούρι : 365gr
 • Χωρητικότητα παγουριού:775ml
 • Χωρητικότητα: 3,8L
 • Τιμή: 88€

 

Ζώνη μέσης Quantum

Πρωτοποριακή ζώνη μέσης για μεταφορά των απαραίτητων εφοδίων για ένα μεγάλο τρέξιμο κατά το οποίο θα συναντήσετε πηγές ή για έναν αγώνα με αρκετούς σταθμούς υδροδοσίας στον οποίο θέλετε να μεταφέρετε τα δικά σας gels, το κινητό σας ή ακόμα και ένα αντιανεμικό. Η πρωτοπορία του έγκειται στο γεγονός ότι δεν διαθέτει αγκράφα για το δεθεί γύρω από την μέση. Απλά το … φοράς και βγαίνεις για τρέξιμο! Είναι κατασκευασμένο από αεριζόμενους ελαστικούς ιμάντες έτσι ώστε να προσαρμόζεται σωστά γύρω από την μέση. Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη (S,M,L) για καλύτερη εφαρμογή. Στο εμπρός μέρος διαθέτει μία τσέπη που χωρά άνετα ένα μεγάλο smartphone και αρκετά gels ενώ στο πίσω μέρος δύο ελαστικές αεριζόμενες τσέπες θα χωρέσουν επιπλέον gels, κλειδιά ή άλλα μικροαντικείμενα. Στην μέση διαθέτει έναν ρυθμιζόμενο ιμάντα στον οποίο μπορείτε να δέσετε ένα αντιανεμικό ή ένα καπέλο. Διαθέτει επίσης δύο κλιπς στα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε το race bib σας εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για επιπλέον ιμάντα για αυτή την δουλειά!

 

Tο εμπρός μέρος της ζώνης Quantum

 

Όσες φορές το χρησιμοποιήσαμε διαπιστώσαμε ποιο είναι το μεγαλύτερό του πλεονέκτημα: απλά δεν καταλαβαίνεις ότι το έχεις στην μέση σου! Χωράει ότι χρειαστείτε για 4-5 ώρες τρέξιμο στο βουνό, αρκεί όπως είπαμε να έχετε λύσει το θέμα της υδροδοσίας. Όσοι έχουμε τρέξει σε μεγάλους αγώνες στο βουνό σίγουρα θα έχουμε προβληματιστεί από τις ζώνες μέσης οι οποίες στην κατηφόρα πρέπει να σφίγγονται, στην ανηφόρα να χαλαρώνουν ή μετά από αρκετά ώρες να μας «κόβουν» στην κοιλιά η οποία έχει πρηστεί από το πολύωρο τρέξιμο και τα πολλά υγρά. Με την Quantum αυτό το πρόβλημα εξαλείφεται από το γεγονός ότι οι ιμάντες του είναι πλήρως ελαστικοί έτσι προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες χωρίς να μας ενοχλεί.

 

Το πίσω μέρος της θαυματουργής Quantum

 

Θα λέγαμε επίσης ότι πρόκειται για το απόλυτο συμπλήρωμα αγωνιστικών σακιδίων και race vests για ultra αγώνες βουνού τα οποία δεν διαθέτουν εύκολη πρόσβαση σε gels κλπ. Στα συν και τα πολλά ανακλαστικά περιμετρικά της ζώνης για να σας κάνει ορατούς στους διερχόμενους οδηγούς σε περίπτωση που τρέχετε στην πόλη τις νυχτερινές ώρες.

 

Πολλές χρήσεις για την ζώνη Quantum!

 

Δύσκολα θα βρει κάποιος ψεγάδι σε αυτή την ζώνη η οποία με αμελητέο βάρος (83γρ), πραγματικά αποτελεί ένα gadget το οποίο θα σας λύσει τα χέρια σε αρκετές περιπτώσεις!

Συνοπτικά τα χαρακτηριστικά της ζώνης Quantum

 • Βάρος: 83gr
 • 1 μεγάλη τσέπη στο μπροστινό μέρος με φερμουάρ
 • Race ΒΙΒ clips
 • 2 ελαστικές τσέπες για gel flasks ή energy gel
 • Κορδόνι σταθεροποίησης στο οποίο μπορείτε να δέσετε ένα ελαφρύ αντιανεμικό
 • Χωρίς αγκράφα ή άλλο σημείο πρόσδεσης (φοριέται μονοκόμματα)
 • Ανακλαστικές λεπτομέρειες
 • Μέγεθος: S-M-L
 • Τιμή: 28,50€

 

Ζώνη υδροδοσίας Fusion/Atom – Σύστημα MBS

Εδώ είναι που η UltrAspire πραγματικά καινοτομεί. Η σειρά αξεσουάρ MBS σας δίνει την δυνατότητα να φτιάξετε εσείς την ζώνη υδροδοσίας με πρακτικά ότι configuration επιθυμείτε! Θέλετε ζώνη με ένα παγούρι μεγάλο, με ένα παγούρι μικρό, με δύο παγούρια μικρά ή με αποθηκευτικό χώρο στο πίσω μέρος; Θέλετε μπροστά μία τσέπη μικρή, μία τσέπη μεγάλη, ή καθόλου τσέπη;

 

Ατελείωτες επιλογές για να φτιάξετε την ζώνη μέσης που χρειάζεστε με το σύστημα MBS της UltrAspire

 

Το σύστημα MBS της UltrAspire σας δίνει την δυνατότητα να αγοράσετε ξεχωριστά το πίσω και το εμπρός μέρος της ζώνης σας οπότε στην ουσία μιλάμε για έναν μεγάλο αριθμό συνδυασμών από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε με βάση τις ανάγκες σας! Δείτε εδώ τους πιθανούς συνδυασμούς τους οποίους μπορείτε να κάνετε. Εμείς επιλέξαμε την εκδοχή με την μικρή τσέπη μπροστά (Atom) με δύο μικρά (240ml) παγούρια πίσω (Fusion) για να την δοκιμάσουμε και να σας την παρουσιάσουμε.

 

Το εμπρός μέρος της ζώνης Atom

 

Στο εμπρός μέρος η τσέπη είναι λίγο μικρότερη από της ζώνης Quantum (0,30ml) θα χωρέσει ωστόσο τα gels ή τις μπάρες που θα χρειαστείτε για ένα μεγάλο τρέξιμο, όχι όμως και το smartphone σας αν είναι μεγάλο. Επιλέγοντας για το εμπρός μέρος της ζώνης την επιλογή Cell (χωρητικότητα 0,76l), αυτό το «πρόβλημα» εξαλείφεται. Μέσα στην τσέπη, υπάρχουν εσωτερικές μικρές τσέπες για να μπορείτε να τακτοποιήσετε το κλειδί του αυτοκινήτου σας, κάποια χρήματα ή μία κάρτα. Θα συναντήσουμε και εδώ ελαφριά και διαπνέοντα υλικά τα οποία είδαμε ότι χρησιμοποιεί η UltrAspire. Το φερμουάρ διαθέτει και εδώ τα πατενταρισμένα κλιπς εύκολου χειρισμού που είδαμε και στο Revolution για να ανοίγει και να κλείνει εύκολα. Η ζώνη μπροστά δένεται με την πίσω με μία ελαφριά και ανοξείδωτη αγκράφα από την αριστερά μεριά και με Velcro από την άλλη έτσι ώστε να την σφίγγετε εύκολα γύρω από την μέση σας.

 

Το πίσω μέρος της ζώνης (Fusion). Διακρίνονται τα παγούρια αλλά και ο ανατομικός σχεδιασμός της

 

Στο πίσω μέρος τα 2 παγούρια Human Ergo των 240ml θα κουμπώσουν στην θέση τους με το γνωστό μαγνητάκι που είδαμε και στο μεγάλο παγούρι του Revolution vest. Μπαίνουν και βγαίνουν πολύ εύκολα στις θήκες οι οποίες είναι από ελαφρύ και σκληρό πλαστικό έτσι ώστε να μην ταλαιπωρείστε προσπαθώντας εν κινήσει με το ένα χέρι να ψάχνετε την θήκη και με το άλλο να βάζετε το παγούρι στην θέση του. Εδώ όλα γίνονται με το ένα χέρι και βρίσκονται εκεί που πρέπει. Τα παγούρια έχουν σχετικά μεγάλο στόμιο (συγκριτικά και με άλλα σκληρά παγούρια της αγοράς) και δεν θα προβληματίσουν όταν θέλετε να τα γεμίσετε. Ανάμεσα στα δύο παγούρια, το μεγάλο ανακλαστικό θα σας κάνει ορατούς στην νύχτα οπότε μπορείτε να τρέξετε στον δρόμο ανεμπόδιστα.

 

Άριστη εφαρμογή και διαπνοή χάρις στα υλικά που χρησιμοποιεί η UltrAspire

 

Δεν θα βρείτε ζώνη υδροδοσίας που δεν θα ταλαντώνεται στην μέση σας, ιδίως όταν παγούρια είναι γεμάτα. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ, όχι όμως σε μεγάλο βαθμό μιας και λόγω του ότι δένει από την μία άκρη με Velcro, μπορείτε να κάνετε μικροδιορθώσεις στην σύσφιξη καθώς τρέχετε.

 

Επειδή η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά: Με ανοξείδωτη υπερελαφριά αγκράφα ενώνεται το εμπρός με το πίσω μέρος όλων των ζωνών του συστήματος MBS της UltrAspire

 

Συνοπτικά τα χαρακτηριστικά της ζώνης υδροδοσίας

Atom (εμπρός μέρος)

 • Mεγάλη τσέπη με φερμουάρ
 • Eσωτερικές τσέπες για τοποθέτηση καρτών, κλειδιών , χρημάτων...
 • Βάρος 62gr
 • Χωρητικότητα 0.30L
 • Aνακλαστικές λεπτομέρειες 
 • Μεγέθη: XS, S, M, L, XL
 • Τιμή: 25€


Fusion (πίσω μέρος)

 • 2 παγούρια Human ergo (2X240ml)
 • Βάρος 230gr
 • Polarity System
 • Aνακλαστικές λεπτομέρειες
 • Τιμή: 36€

Ευχαριστούμε την On-Trail και τον Χάρη Κανάκη για την διάθεση των προϊόντων για τις ανάγκες της δοκιμής. Τα προϊόντα UltrAspire μπορείτε να τα προμηθεύεστε από τα εξής καταστήματα:
Τάκης Τσογκαράκης

Η αγάπη του για το βουνό ξεκινάει πολλά χρόνια πίσω με τις πρώτες αναβάσεις στην αγαπημένη του Πάρνηθα και μετέπειτα με την σχολή Ορειβασίας του ΕΟΣ Αχαρνών. Το 2007 έτρεξε τον πρώτο του αγώνα ορεινού τρεξίματος και από τότε ονειρεύεται "όλο και ψηλότερα, όλο και μακρύτερα". Ελπίζει να το κάνει για πολλά χρόνια ακόμα...

www.advendure.com

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Anniversary, 10th @mozart100_run : Like an excellent red wine that improves as the years go by - read the postrace… https://t.co/0YPt6Ffr9A
@OlympusMarathon | H χαρτογραφική εταιρία ROUTE διαθέτει χάρτες σε όλους τους συμμετέχοντες: https://t.co/6xyScOpYk7 https://t.co/sh5djWC8r6
"Scarpa Infinity & Spin 2.0 by Panaras", νέο review στο @Advendure_Net : https://t.co/F1LWy4i3Jf #scarpa… https://t.co/TqJQn4oTEJ
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Στην εξαιρετική 15η θέση και 2ος στην κατηγορία του ο Κώστας Παραδεισόπουλος στο Marathon du Mont Blanc!

Zach Miller: Kατάθεση ψυχής, σε μια μεγάλη επιστροφή ενός κορυφαίου αθλητή!

Οι Adam Peterman & Ruth Croft μεγάλοι νικητές στο Western States Endurance Run 2022!

Ο Hannes Namberger με ρεκόρ και η γνώριμη στη χώρα μας Mimmi Kotka νικητές στο LUT 2022!

Miguel Angel-Heras Hernandez και Μαρία Μαλάι οι νικητές στον Olympus Marathon 2022! Ο Ιταλός Rota Donatello νικητής στο Olympus Ultra!

Επετειακό, 10ο mozart100 by UTMB®: Σαν ένα εξαιρετικό κόκκινο κρασί που βελτιώνεται καθώς περνούν τα χρόνια!

La Sportiva Lavaredo Ultra Trail by UTMB: Iσπανική επικράτηση και στο Cortina Trail!

O Ισπανός Antonio Martinez Perez και η Ιταλίδα Alice Gaggi νικητές στο Cortina Skyrace 2022!

Scarpa Infinity & Spin 2.0 by Panaras!

Στις 18 Ιουνίου το 10o Mozart100 by UTMB και με ελληνικές συμμετοχές!

Denali 2022 – Proof of Dreams!

Zegama Aizkorri 2022 – Kilian Jornet: Veni, Vidi, Vici !