To ROUT Classic 100 miles δεν έγινε φέτος... ή μήπως έγινε;

Από 25 Οκτ 2021
Φέτος οι αθλητές δεν πήραν εκκίνηση και δεν έτρεξαν τον αγώνα, ένα αγώνα που εξελίσσεται μέσα στα μαγικά δάση των βουνών της Ροδόπης και για κάποιους είναι αθλητικός στόχος της χρονιάς, για κάποιους είναι καθιερωμένο ετήσιο προσκύνημα, και για κάποιους - συνειδητά ή ασυνείδητα - ραντεβού βαθιάς, εντατικής ψυχοθεραπείας. Ένας μοναδικός αγώνας "From DARKNESS to LIGHT" όπως λέει και το μότο του - που ισχύει κυριολεκτικά και μεταφορικά - σε ένα μοναδικό τόπο, με μοναδικούς ανθρώπους να το στηρίζουν και να το κάνουν πραγματικότητα!
 
 
 
Ναι εμείς που συμμετέχουμε ως αθλητές φέτος δεν τρέξαμε. Έτρεξαν όμως, οι άνθρωποι που το στήνουν για μας, οι εθελοντές, βασικά όλο το rout family πλην των αθλητών. Και δεν έτρεξαν απλά, έτρεξαν το δυσκολότερο και μεγαλύτερο ROUT που έχουν τρέξει μέχρι τώρα. Πήραν τις θέσεις τους την Τετάρτη κάτω από αντίξοες συνθήκες βροχής, αέρα και χαμηλών θερμοκρασιών. Έστησαν, μαγείρεψαν και ετοιμάστηκαν για την εκκίνηση κανονικά.
 
 
Σίγουρα όποιος έχει βρεθεί σε διοργανωτικό ρόλο μπορεί να καταλάβει και να εκτιμήσει την ένταση, την αγωνία και την προσπάθεια που καταβάλανε. Ήταν εμφανές και το είδαμε στις πράξεις τους, ότι αν εμείς θέλαμε 1 φορά να γίνει ο αγώνας, αυτοί θέλανε 10, γιατί ο δικός μας αγώνας ολοκληρώνει τον δικό τους! Ένα αγώνα που η κατάθεση χρόνου και κόπου ξεκινάει μήνες νωρίτερα, όταν ξεκινάει ο καθαρισμός των μονοπατιών και οι βασικές προετοιμασίες του, όπως αντίστοιχα και ο δικός μας αγώνας ξεκινάει με την έναρξη των προπονήσεων μας.
 
 
Προσωπικά και εκ μέρους της Κρητικής ομάδας που έκανε "αυτοψία" στην Πρασινάδα (όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν!), αλλά και εκ μέρους της ευρύτερης οικογένειας του Pierra Creta που αντιλαμβάνεται το διοργανωτικό σας άθλο, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας που τόσα χρόνια αγωνίζεστε δίπλα σε μας για μας. Να ξέρετε ότι χαίρετε της εκτίμησής μας και της ευγνωμοσύνης μας. 
 
Ευχαριστούμε! Να είστε καλά!
 
Νικηφόρος Στειακάκης
President & Executive Director
Proud organizer of Pierra Creta!
 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Anniversary, 10th @mozart100_run : Like an excellent red wine that improves as the years go by - read the postrace… https://t.co/0YPt6Ffr9A
@OlympusMarathon | H χαρτογραφική εταιρία ROUTE διαθέτει χάρτες σε όλους τους συμμετέχοντες: https://t.co/6xyScOpYk7 https://t.co/sh5djWC8r6
"Scarpa Infinity & Spin 2.0 by Panaras", νέο review στο @Advendure_Net : https://t.co/F1LWy4i3Jf #scarpa… https://t.co/TqJQn4oTEJ
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Miguel Angel-Heras Hernandez και Μαρία Μαλάι οι νικητές στον Olympus Marathon 2022! Ο Ιταλός Rota Donatello νικητής στο Olympus Ultra!

Επετειακό, 10ο mozart100 by UTMB®: Σαν ένα εξαιρετικό κόκκινο κρασί που βελτιώνεται καθώς περνούν τα χρόνια!

La Sportiva Lavaredo Ultra Trail by UTMB: Iσπανική επικράτηση και στο Cortina Trail!

O Ισπανός Antonio Martinez Perez και η Ιταλίδα Alice Gaggi νικητές στο  Cortina Skyrace 2022!

Scarpa Infinity & Spin 2.0 by Panaras!

Στις 18 Ιουνίου το 10o Mozart100 by UTMB και με ελληνικές συμμετοχές!

Denali 2022 – Proof of Dreams!

Zegama Aizkorri 2022 – Kilian Jornet: Veni, Vidi, Vici !

Tihio Wolf 's Race  51K, ένα έργο τέχνης!

FROZEN PEAKS 2022: Μια διοργάνωση μοναδική στην Ελλάδα!

Scarpa Ribelle Run: Μια εξαιρετική πρόταση για αγωνιστικό τρέξιμο σε τεχνικά μονοπάτια!

Πεζοπορικά μπατόν COBER