Vatos Mountain Trail, στις 10-11 Ιουνίου 2017 στην Κέρκυρα!

10 Νοε 2016

Για δεύτερη χρονιά θα διεξαχθεί στην τοποθεσία Βάτος Κέρκυρας.ο αγώνας βουνού VATOS MOUNTAIN TRAIL 2017 το σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου 2017. Το Σάββατο 10/06/2017 θα διεξαχθεί ο Hμιμαραθώνιος και το DOWNHILL 5km και την Κυριακή 11/06/2017 ο μαραθώνιος.

Οι διαδρομές και των τριών αγώνων εναλλάσσονται σε τοπία βουνών και θάλασσας και χαρακτηρίζονται από πολλές μορφές εδάφους όπως χωμάτινες διαδρομές, διαδρομές με ποικιλομορφία βραχώδων “κομματιών”, με συνολικά υψομετρικά αρκετά μεγάλα για το νησί, καθώς επίσης και το πέρασμα του ημιμαραθωνίου από δύο βουνά και βραχώδη και απαιτητική διαδρομή και του μαραθωνίου από τρία βουνά και αρκετά “κομμάτια” βραχώδους και επίσης απαιτητικής διαδρομής.

 

Εντός σύντομου χρονικού διαστήματος θα αναρτηθεί το site του αγώνα και όλες οι πληροφορίες που μπορούν να είναι χρήσιμες. Στο τέλος του Σαββατοκύριακου θα κληρωθούν τρείς από τους συμμετέχοντες που θα κερδίσουν ένα τριήμερο δύο διανυκτερεύσεων δύο ατόμων στο όμορφο νησί μας. Επίσης θα δοθούν πέντε συμμετοχές ελευθέρας .

 

Στο site θα ανακοινωθούν και άλλα προνόμια για την βοήθεια των συμμετεχόντων. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6976729330, το [email protected] και το facebook: SAINT GEORGE MOUNTAIN και VATOS MOUNTAIN TRAIL.

 

 

 

Σας ευχαριστώ,

Μετά τιμής,

Βασιλάκης Στυλιανός,

Καθηγητής φυσικής αγωγής,

Βαλκανιονίκης δεκάθλου,

Πρωταθλητής Ελλάδος στο δέκαθλο.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ