Ξεκίνησαν οι έγγραφες για τους αγώνες του Cyclades Trail Cup

19 Φεβ 2019

Το 2019 και για 4η συνεχόμενη χρονιά, το Cyclades Trail Cup παρουσιάζει μια νέα σειρά εκδηλώσεων σε εναλλακτικούς προορισμούς με πρωτότυπες αθλητικές διαδρομές και με έντονες πολιτιστικές εμπειρίες! Δίνοντας προτεραιότητα στα “κοντινά” νησιά των Κυκλάδων, το Πρωτάθλημα του 2019 θα διεξαχθεί με 5 εκδηλώσεις σε 5 προορισμούς. Την Κέα, την Φολέγανδρο, την Άνδρο, την Κύθνο και την Τήνο.

Κάθε εκδήλωση έχει διαφορετικά αγωνίσματα και σε ορισμένες περιπτώσεις συνδυαστικά. Οι αγώνες τύπου “Challenge” είναι συνδυαστικά αγωνίσματα δυο ημερών. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν το Mini ή Mega challenge της εκδήλωσης. Να τρέξουν δηλαδή το αγώνισμα της πρώτης μέρας και ένα από τα δυο αγωνίσματα της δεύτερης μέρας. 

Δήλωσε εδώ συμμετοχή!

Η νέα φόρμα εγγραφών του Cyclades Trail Cup περιλαμβάνει όλους τους αγώνες* σε όλα τα νησιά δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον συμμετέχοντα να επιλέξει εύκολα και γρήγορα σε ποιους αγώνες επιθυμεί να τρέξει.

*Ο αγώνας Andros Trail Race έχει δική του φόρμα εγγραφών στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Επιπλέον με έξτρα παροχές όπως η μεταφορά με λεωφορείο της διοργάνωσης από κεντρικό σημείο της Αθήνας στο εκάστοτε λιμάνι αναχώρησης προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμμετοχής.

Η νέα σειρά T-shirt για το Cyclades Trail Cup 2019 παρουσιάζει 4 μοναδικά σχέδια εκπροσωπώντας τον κάθε προορισμό με τη μασκότ του αγώνα. Απόκτησε τα, τρέξεις / δεν τρέξεις!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Το Σαββατοκύριακο που άλλαξε τα δεδομένα στο αγώνισμα του μαραθωνίου δρόμου, ένα άρθρο - ανάλυση του Ιωάννη Δαγκόγλ… https://t.co/2uloNxeib5
@INEOS159 challenge: Θα καταφέρει ο Eliud Kipchoge να σπάσει το φράγμα των 2 ωρών στο μαραθώνιο; Άρθρο του Ιωάννη Δ… https://t.co/mHefpABskV
RT @Rout100miles: Preparations for the @Rout100miles 10 years anniversary. Reconstruction of the bridge at Agia Varvara check POINT #Ult…
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

X-Ultra Tihio Race, 10ος Rodopi Ultra Trail 100 miles: Ο νέος είναι ωραίος, ο παλιός όμως είναι αλλιώς!

Το Σαββατοκύριακο που άλλαξε τα δεδομένα στο αγώνισμα του μαραθωνίου δρόμου!

Γράφτηκε ιστορία με το 1:59:40 του Eliud Kipchoge στην Βιέννη!

INEOS 1:59 challenge: Θα καταφέρει ο Eliud Kipchoge να σπάσει το φράγμα  των 2 ωρών στο μαραθώνιο;

Κανόνες καλής συμπεριφοράς ...

ATR 2019, Άνδρος, ανεμογεννήτριες, αναρρίχηση και σχέδια για το μέλλον - Μια συζήτηση με την Αριάνα Μασέλου!

Μποτάκια πεζοπορίας SCARPA - SALEWA

O ασταμάτητος Kilian κοντά στην 3η ανάβασή του στο Έβερεστ!

FUTURELIGHT™, η τεχνολογία της The North Face που υπόσχεται ότι θα αλλάξει το μέλλον του outdoor ρουχισμού