Garmin Ziria Skyrace 2015: Η Τράπεζα Πειραιώς, μεγάλος υποστηρικτής στην Αγωνιστική Διάσχιση Ζήρειας. Μία συνεργασία με μέλλον!!!

27 Μάι 2015

Με την πολύτιμη χορηγία της και με σκοπό να αναδείξει την περιοχή του Φενεού, έχει ως στόχο για άλλη μια φορά να καταδείξει την αλληλεξάρτηση ανθρώπου και φύσης, όπως στην λεκάνη της Στυμφαλίας. Η Τράπεζα Πειραιώς γνωστή για την αγάπη της στην περιοχή της Στυμφαλίας, δημιουργώντας εκεί το ομώνυμο Μουσείο Περιβάλλοντος, αλλά και υλοποιώντας το πρόγραμμα LIFE-Stymfalia, με αυτή την χορηγία προσπαθεί να δώσει ένα στίγμα για μια ήπια και βιώσιμη προοπτική ανάπτυξης  για την περιοχή αυτή.

 

Στόχος του Μουσείου Περιβάλλοντος Στυμφαλίας είναι η περιβαλλοντική  ευαισθητοποίηση του κοινού και η διάσωση της γνώσης για την παραδοσιακή τεχνολογία της περιοχής. Το Μουσείο κλείνει φέτος πέντε χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει τα «γενέθλιά» του με πολλές και ποικίλες δράσεις,  τιμώντας παράλληλα την Ημέρα Περιβάλλοντος.

 

Για μία πρώτη επαφή με το μουσείο μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα http://www.piop.gr/el/diktuo-mouseiwn/Mouseio-Periballontos-Stymfalias/to-mouseio.aspx και να περιηγηθείτε 360ο στους χώρους του. Επίσης μπορείτε να βρείτε και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες και τις ώρες λειτουργίας για να το επισκεφτείτε.

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ