Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και έναρξης εγγραφών της 17ης διοργάνωσης του Olympus Marathon!

25 Ιαν 2020

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2020 από το  ΔΣ της «Μαραθώνιος Ολύμπου»  και η έναρξη των εγγραφών της 17ης διοργάνωσης του Olympus Marathon, στις 23 Ιανουαρίου 2020, ημέρα εορτασμού του Αγίου Διονυσίου του «εν Ολύμπω», όπως εθιμοτυπικά τηρείται κάθε χρόνο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δίου Ολύμπου, κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος, η Αντιδήμαρχος, κ. Σοφία Ζουρζούρα, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Μαραθώνιος Ολύμπου, κ. Δημήτρης Πατσιαρίκας, ο Πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας ΣΥ.ΡΑ.Π., μέλη της Μαραθώνιος Ολύμπου και της Olympus Marathon RT, εθελοντικές ομάδες και μεμονωμένοι εθελοντές, αθλητές και τοπικοί αιρετοί του δήμου Δίου Ολύμπου.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο του  Olympus Marathon, κ. Αριστείδη Νίκα, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους. Αναφέρθηκε στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων έως σήμερα, γεγονός που έχει αναβαθμίσει τη διοργάνωση και την έχει οδηγήσει με επιτυχία σε ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας ισάξιου με αγώνες του εξωτερικού. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στη σπουδαιότητα του εθελοντισμού. Ένα δείγμα αυτού ήταν η κατασκευή αυτοσχέδιας γέφυρας που με κόπο και άμεση δράση κατασκευάστηκε από εθελοντές για την διεξαγωγή του 14ου Χειμωνιάτικου Ενιπέα τις παραμονές του αγώνα. Ακολούθησε η παρουσίαση του σχετικού βίντεο το οποίο βρίσκεται αναρτημένο στο διαδίκτυο από τον δημιουργό του, Ρωμανό Παρρή, που συμμετείχε στο έργο.  Κλείνοντας ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή επιτυχία στη  17η διοργάνωση του Olympus Marathon.

 


Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Δήμαρχος Δίου Ολύμπου, κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος,  ο οποίος αναφέρθηκε στην ποιοτική  ανέλιξη της διοργάνωσης, η οποία πλέον λειτουργεί ως πρεσβευτής του Ολύμπου και της περιοχής του Δήμου Δίου Ολύμπου. Ευχήθηκε η φετινή διοργάνωση να είναι ακόμα καλύτερη και μεγαλύτερη διαβεβαιώνοντας τη στήριξη και αρωγή του Δήμου. Τόνισε πως ο Olympus Marathon είναι η αφετηρία, για να αναδειχτεί ακόμα περισσότερο η παραολύμπια περιοχή καθώς και αντίστοιχες δράσεις αειφόρου ανάπτυξης. Έκλεισε απευθύνοντας  ένα μεγάλο μπράβο για τον εθελοντισμό και την  προσφορά και ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή επιτυχία.
Ακολούθησε χαιρετισμός από τον τεχνικό διευθυντή, κ. Διονύση Στρογγύλη, ο οποίος επισήμανε το υψηλό ενδιαφέρον ξένων elite αθλητών πριν την έναρξη των εγγραφών. Στις 19:00 πραγματοποιήθηκε η έναρξη των εγγραφών όλων των αγώνων της διοργάνωσης με τις καλύτερες ευχές όλων για μια επιτυχημένη διοργάνωση.  


Ακολούθησε κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον πρόεδρο του Olympus Marathon. Το φλουρί έπεσε στην εθελόντρια, κ. Μαίρη Τσαυταρίδου, η οποία κέρδισε ένα σακίδιο πλάτης της  Saucony, ευγενική προσφορά του καταστήματος δρομικών ειδών Runner Store και συνδιοργανωτή του Olympus Marathon.

 
 

Μαραθώνιος Ολύμπου

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία
www.olympus-marathon.com
[email protected]

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ