Αρχική>Δελτία Τύπου>Olympus Mythical Trail>“Salewa Olympus Mythical Trail”, νέα σελίδα για τη διοργάνωση!


“Salewa Olympus Mythical Trail”, νέα σελίδα για τη διοργάνωση!

Αλλαγή σελίδας για τον “Olympus Mythical Trail”, με τη στρατηγική, χορηγική συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία Salewa! Μια συνεργασία που η διοργάνωσή μας είναι πεπεισμένη πως θα δώσει νέα ώθηση στον αγώνα, ο οποίος έχει διευρύνει ήδη τη φήμη του στη διεθνή σκηνή του Ultra-Trail.

Η Salewa, ένα παγκόσμιο brand σήμερα, κατασκευάζει από το 1935 αξιόπιστο εξοπλισμό, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη της ορειβατικής κοινότητας. Τώρα, η Salewa ξεκινά τη δική της πορεία και στο ορεινό τρέξιμο, όπου μεταφέρει την εμπειρία και τεχνογνωσία δεκαετιών. Στην νέα της αυτή διαδρομή συνάντησε τον Olympus Mythical Trail και αποφάσισε να στηρίξει από φέτος και τη δική μας πορεία προς το μέλλον. Έτσι, «ο αγώνας των ανθρώπων» θα κάνει τα πρώτα του βήματα τον ερχόμενο Ιούνιο ως “Salewa Olympus Mythical Trail” πλέον, έχοντας την πολύτιμη υποστήριξη ενός ηγέτη των βουνών. Η διοργάνωσή μας μπορεί με τη σιγουριά της κοινής αυτής πορείας να προσηλωθεί στις προοπτικές που της ανοίγονται στο δικό της πεδίο.

 

Ευχαριστούμε τη Salewa για την εμπιστοσύνη της στον Olympus Mythical Trail και ελπίζουμε να ευοδωθούν και οι δικές της προσδοκίες μέσα από τη συνεργασία αυτή. Θέλουμε κλείνοντας να διαβεβαιώσουμε τους φίλους αθλητές μας ότι θα συνεχίσουμε να ετοιμάζουμε με το ίδιο πάθος συναρπαστικά ταξίδια στον Όλυμπο με επιβάτες τους ίδιους!

 

Από τη διοργάνωση

Λιτόχωρο, 12.03.2018

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • 10.000 χιλιόμετρα για 100 μίλια – Συνέντευξη με τ ...

  Δημήτρης Τρουπής, 15/06/2018 15:11
  Καλησπέρα Δημήτρη, Το χρονικό όριο είναι στις 30 ώρες. Κομβικό σημείο είναι επίσης οι 24 ώρες αφού εκεί αλλάζει και το χρώμα του buckle που παίρνει ο αθλητής που τερματίζει...(α σημένιο κάτω από τις 24, χάλκινο από 24 - 30) ... ;-)
   
 • Salomon Sense Ride: Ενα προσιτό "SLAB Sense Ultra ...

  Τάκης Τσογκαράκης, 08/06/2018 06:42
  Αν το συγκρίνεις με τα 180 ευρώ (αρχικές τιμές λιανικής και οι δύο) του SLAB Sense Ultra έτσι νομίζω! "Street price" με λίγο ψάξιμο θα τα βρεις και τα δύο φθηνότερα ;)
   
 • Grouse Creek® Lite Tracker, μια καινούργια βουνίσ ...

  Γιώργος Καλλιμάνης, 07/06/2018 17:40
  οποιαδήποτε ομοιότητα με το SAUCONY PEREGRIN 6 είναι εντελώς συμπτωματική; https://www.startfitness.co.uk/saucony-peregrine-6-mens-running-shoes-blue-s20302-2.html
   
 • ΒΡΥΣΕΑΔΑ 2018: Άνοιγμα εγγραφών!

  Δημήτριος Ζαφειρόπουλος, 31/05/2018 06:43
  O αγώνας των 30 χλμ τι απέγινε;
   
 • FROZEN PEAKS: Νέο φεστιβάλ αγώνων βουνού στο Νευρ ...

  Παύλος Κραγιόπουλος, 29/05/2018 10:54
  Ο Frozen Peaks Panorama 265KM είναι πλέον ο κατά τεκμήριο δυσκολότερος και ποιο απαιτητικός αγώνας ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα. Η διοργάνωση άψογη σε όλα τα επίπεδα με τους διοργανωτές να λείνουν άμεσα κάθε πρόβλημα ή ανάγκη που παρουσιάστηκε. Οι ...

  Ολόκληρο...

FOLLOW US

Facebook Twitter YouTube RSS Flickr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Lycan: Η νέα πρόταση της La Sportiva για το 2…

Lycan: Η νέα πρόταση της La Sportiva για το 2018!

Είναι γνωστή πλέον η τάση της Ιταλικής La Sportiva – η οποία μάλιστα φέτος γιορτάζει την 90η επέτειο από την ίδρυση της - να “παίζει” με τα ονόματα των μοντέλων της, τα ο...

Advendure © 2001-2018

Είσοδος or Εγγραφή

Εγγραφή

User Registration