×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 42

Το αδιαχώρητο στο Pearl Izumi MC στο Κρυονέρι!

08 Ιαν 2014

Οι εγγραφές για τον πρώτο αγώνα της σειράς έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία πλησιάζοντας μέχρι στιγμής τις 600 συμμετοχές ενώ πέντε μέρες απομένουν ως την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου όπου και το κλείσιμο των εγγραφών. Να τονίσουμε πως μετά το κλείσιμο δε θα γίνει καμία νέα εγγραφή ώστε να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την υποδοχή σας και να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις σας.

Να υπενθυμίσουμε πως για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει εκτός από τη δήλωση συμμετοχής, να έχει καταβληθεί στην τράπεζα ή στο κατάστημα Plan B, το ποσό των 10 ευρώ. Παρακαλούμε όσους πληρώνουν στην τράπεζα να μη ξεχνάνε να γράφουν το ονοματεπώνυμο τους στο αποδεικτικό κατάθεσης ώστε να μπορεί να γίνει η αντιστοιχία με τη δήλωση συμμετοχής ενώ όσοι έχουν ήδη καταθέσει το ποσό και έχουν ξεχάσει να αναφέρουν όνομα να επικοινωνήσουν άμεσα με τη γραμματεία. Στην ιστοσελίδα www.trailproject.gr η λίστα συμμετοχών θα ανανεωθεί αναγράφοντας μόνο όσους είναι οικονομικά τακτοποιημένοι. Για την αποφυγή παρεξηγήσεων και καθυστέρησης την ημέρα του αγώνα, σας παρακαλούμε να ελέγξετε τη λίστα και αν δε δείτε το όνομά σας γραμμένο να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη γραμματείας Τόνια Αβδελοπούλου, στο τηλέφωνο 6977 216 449.

Για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής και του τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης είναι απαραίτητο να έχετε μαζί την ταυτότητά σας και το αποδεικτικό κατάθεσης.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο κατάστημα Plan B, Λεωφόρο Κηφισίας 92, Μαρούσι και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.trailproject.gr όπου μπορείτε να βρείτε τις τεχνικές λεπτομέρειες των δύο διαδρομών, τους κανονισμούς των αγώνων και για όσους επισκέπτονται πρώτη φορά την περιοχή τις οδηγίες πρόσβασης στο Κρυονέρι.


Σας περιμένουμε με χαρά για τον πρώτο trail αγώνα της χρονιάς!


Η οργανωτική επιτροπή.

 



ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ