Pearl Izumi Mountain Cup 2015: Κληρώσεις δώρων

06 Μαρ 2015

Το Κύπελλο ολοκληρώθηκε για φέτος με απόλυτη επιτυχία, με τρεις πολύ όμορφες αλλά και εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους διαδρομές που επιτρέπουν στους νέους του χώρου να πάρουν με ασφάλεια, μία γεύση ορεινών αγώνων και στους πιο έμπειρους να κάνουν μία δυνατή προπόνηση ενόψει των σημαντικών αγώνων που ακολουθούν στο αγωνιστικό καλεντάρι. Ελπίζουμε πως η εμπειρία που αποκομίσατε από τη συμμετοχή σας να είχε μόνο θετικά και ελπίζουμε να σας δούμε στο μέλλον και σε άλλους ορεινούς αγώνες!

Ας θυμηθούμε όμως τις προσφορές των υποστηριχτών της σειράς και τους τυχερούς της κλήρωσης:

-Το Isalos café Hydra (www.isalos.com) προσφέρει, μετά από κλήρωση, μία δωρεάν συμμετοχή στο αγωνιστικό διήμερο της Ύδρας στις 4-5 Απριλίου (www.hydrastrail.gr).

Η προσφορά περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορά, διαμονή με πρωινό και ένα πλούσιο γεύμα μετά τους αγώνες. Τυχερός της κλήρωσης ο Γιώργος Μπατής.

 

-Ο Γυμναστικός σύλλογος Μαχητικών Τεχνών ΠΡΩΤΕΑΣ, μετά από κλήρωση, προσφέρει μία εγγραφή διάρκειας ενός μήνα σε 4 συμμετέχοντες.

Οι τυχεροί είναι: ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο Ευστράτιος Ράλλης, η Εύη Αποστολοπούλου και ο Βασίλης Μαμούτης.

 

Nuventi (www.facebook.com/nuventi) προσφέρει 1 μήνα δωρεάν προπονήσεις, κάθε Σάββατο πρωί, με τις ομάδες της Nuventi για όλους τους συμμετέχοντες.

 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2016 και σας ευχόμαστε να έχετε πάντα όμορφες αγωνιστικές εμπειρίες.

 

Η οργανωτική επιτροπή

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ