Pearl Izumi Mountain Cup 2016: Το πρόγραμμα του αγώνα, όλα τα τελευταία νέα

04 Ιαν 2016

Λίγες μέρες έμειναν για την εκκίνηση τον πρώτο ορεινό αγώνα του 2016 που θα γίνει στο Κρυονέρι Αττικής την Κυριακή 10/1. Λόγω των εορτών και μετά από παράκληση πολλών φίλων οι εγγραφές παρατείνονται μέχρι την Τετάρτη 6/1 για όσους επιθυμούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά ενώ για όσους δηλώσουν στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα θα πρέπει να το κάνουν μέχρι το βράδυ της Τρίτης 5/1. Υπενθυμίζουμε πως την ημέρα του αγώνα δεν γίνονται εγγραφές και θα σας παρακαλούσαμε να επιβεβαιώσετε ότι το όνομά σας βρίσκεται στη λίστα συμμετεχόντων που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.trailpro.gr την Παρασκευή 8/1. Σε αντίθετη περίπτωση σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: [email protected]

Λόγω του πλήθους συμμετοχών και για να αποφύγουμε, όσο αυτό είναι δυνατό, το συνωστισμό στο πρώτο μονοπάτι, οι εκκινήσεις των δύο διαδρομών θα έχουν διαφορά δεκαπέντε λεπτών.

 

Το πρόγραμμα την ημέρα του αγώνα έχει ως εξής:

 

08:30-10:15: Παραλαβή αριθμών από τη γραμματεία η οποία θα βρίσκεται στο Cafe Limit Up απέναντι από το Πολιτιστικό κέντρο Κρυονερίου.
10:45: Τεχνική ενημέρωση.
11:00: Εκκίνηση της μεγάλης διαδρομής.
11:15: Εκκίνηση της μικρής διαδρομής.
11:50: Τερματισμός πρώτων αθλητών μικρής διαδρομής.
11:55: Τερματισμός πρώτων αθλητών μεγάλης διαδρομής.
13:30: Απονομές δώρων στους νικητές της κλήρωσης
13:45: Απονομές νικητών ανά κατηγορία.


Το πακέτο συμμετοχής σας μπορείτε να παραλάβετε την Παρασκευή 8/1 από τις 18.00 έως τις 20:00 και το Σάββατο 9/1 (10.00 έως 14.00) από το κατάστημα Pearl Izumi Corner by Top Cycles, Β. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι, τηλέφωνο: 210 57 58 915 Όσους δεν τους εξυπηρετεί η παραλαβή τις προηγούμενες μέρες θα μπορούν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους και από τη γραμματεία στο Κρυονέρι πριν την εκκίνηση των αγώνων.


Λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων θα σας παρακαλούσαμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στη γραμματεία το πρωί της Κυριακής ώστε να μη δημιουργηθεί συνωστισμός, να έχετε χρόνο να αφήσετε το αυτοκίνητό σας, να κάνετε το απαραίτητο ζέσταμα και να είστε χαλαροί πριν την εκκίνηση ώστε να απολαύσετε τον αγώνα σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής, να έχετε μαζί το αποδεικτικό κατάθεσης και την ταυτότητά σας.


Παρακαλούμε να σεβαστείτε τους μόνιμους κατοίκους προσέχοντας που θα αφήσετε το αυτοκίνητό σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των ανθρώπων της οργάνωσης και συγκεκριμένα των Εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας οι οποίοι θα σας υποδεικνύουν τους κατάλληλους χώρους στάθμευσης. Βρίσκονται εκεί για να σας βοηθήσουν και να κάνουν τη ζωή όλων μας ευκολότερη.


Αμέσως μετά τον τερματισμό σας στο κατάστημα Limit Up, με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής θα προσφέρεται από την οργάνωση φρέσκο φρούτο και κέικ ενώ, για όποιον επιθυμεί να αγοράσει, όλα τα ροφήματα θα προσφέρονται σε ειδική τιμή.


Πολλοί φίλοι που θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε ορεινό αγώνα μας ρωτάνε αν χρειάζονται ειδικά παπούτσια. Αν και η διαδρομή χαρακτηρίζεται εύκολη και με χαμηλό επίπεδο τεχνικής δυσκολίας εμείς θα προτείναμε να επενδύσετε σε ένα καλό ζευγάρι Trail παπουτσιών αφού τα ασφάλτινα είναι εντελώς ακατάλληλα. Είναι σίγουρο ότι το κυρίαρχο στοιχείο της διαδρομής θα είναι η λάσπη αφού οι βροχές των τελευταίων ημερών και τα χιόνια που λιώνουν, θα έχουν φροντίσει για αυτό !


Αν και λίγο νωρίς για ασφαλή πρόβλεψη του καιρού για την Κυριακή, φαίνεται η κακοκαιρία να περνάει μέχρι την Τετάρτη και να έχουμε συνθήκες ιδανικές για αγώνα !


Ας ξεχάσουμε για λίγο τις δυσκολίες της καθημερινότητας και με σύμμαχο την καλή μας διάθεση και τη θετική μας ενέργεια ας χαρούμε όλοι μαζί, μία ακόμη γιορτή του ορεινού τρεξίματος.


Η οργανωτική επιτροπή

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ