O Jacek Matuszek της SALEWA στην 30η Πανελλήνια Αναρριχητική και Ορειβατική Συνάντηση

18 Σεπ 2018
Jacek Matuszek Jacek Matuszek

Jacek Matuszek

 

Το 3ημερο 14-16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 30η Πανελλήνια Αναρριχητική και Ορειβατική συνάντηση στα Μετέωρα. Ήταν μεγάλη μας χαρά να φιλοξενήσουμε έναν σπουδαίο αθλητή χορηγούμενο από την Salewa, τον Jacek Matuszek ο οποίος μοιράστηκε με το κοινό τις εμπειρίες του από τους Δολομίτες όπου μαζί με τον σχοινοσύντροφο του Lukas Dudek κατέκτησαν τις 3 από τις δυσκολότερες αναρριχητικές διαδρομές στο project Alpine Wall Tour.

 

Το Alpine Wall Tour είναι μια παγκόσμια ιστορία, η οποία δεν δείχνει μόνο το όμορφο αλπικό τοπίο, αλλά πάνω από όλα, είναι μια ιστορία για το πως θα ξεπεράσεις τη δική σου αδυναμία, και έχει σκοπό να αναδείξει το πάθος και τη συνεργασία που απαιτείτε για να κατακτήσεις την κορυφή!

 

 

Η ταινία είναι ένα ντοκιμαντέρ για δύο εκπληκτικούς Πολωνούς αλπινιστές - Łukasz Dudek και Jacek Matuszek, οι οποίοι έκαναν την πρώτη επανάληψη ύψους 1000 μέτρων στην Brento Centro 8b σε Ιταλία. Την ίδια χρονιά ολοκλήρωσαν την Αλπική Τριλογία, Silbergeier 8b και τη διαδρομή Bellavista 8b + στο Tre Cime di Lavaredo στους Δολομίτες.

 


Salewa Team : Giannis Kovanidis, Kostos Mouggolias, Pavlos Tsiantos, Jacek Matusze3k

 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστούμε από καρδιάς την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας – Αναρρίχησης και κυρίως τον Πρόεδρο Κ. Δημήτριο Γεωργούλη και τον κ. Λουκά Ανέστη για την αμέριστη συμπαράσταση και την στήριξή τους για να γίνει πραγματικότητα αυτό το εγχείρημα.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ