Syrrako Trail Run - Αποτελέσματα!

10 Ιουλ 2023

Με τον αριθμό των συμμετεχόντων να ξεπερνάει τους 130 δρομείς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 ο 5ος ορεινός αγώνας Syrrako Trail Run. Ο αγώνας συμπεριλαμβάνόταν στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης από την καταστροφή του Συρράκου και τον βίαιο ξεριζωμό των χιλιάδων κατοίκων του από τις πατρογονικές εστίες , κατά την εξέγερση ενάντια στον Τουρκικό ζυγό τον  Ιούλιο του 1821.

 

Ο αγώνας περιλάμβανε μια διαδρομή 11 χιλιομέτρων με θετική υψομετρική τα 746μ. ενώ κύριο χαρακτηριστικό της ήταν οι πλούσιες εναλλαγές του τερέν.

Αγωνιστικά:

  • Πρώτος πέρασε την αψίδα τερματισμού ο Ευάγγελος Τσιρώνης με χρόνο 01:03:22 και τον ακολούθησε ο Σταύρος Γκίνης με χρόνο 01:08:25 και τρίτος ο Ξενοφών Σαρηγιάννης με χρόνο 01:08:58.
  • Στις γυναίκες πρώτη έκοψε την κορδέλα τερματισμού η Δήμητρα Τσαλοκώστα με χρόνο 01:15:30 , δεύτερη η Ειρήνη Γιώτη με χρόνο 01:24:33 και τρίτη η Θεοδώρα Αναστασιάδη με χρόνο 01:27:43.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα: 5ο Syrrako Trail Run Race to Freedom 11km