Taygetos Challenge 2016: Νέοι χορηγοί προστίθενται στην διοργάνωση!

21 Μαρ 2016

Λίγες μέρες έμειναν για τον αγαπημένο αγώνα στην πανέμορφη Καρδαμύλη και οι ετοιμασίες συνεχίζονται με μοναδικό σκοπό να σας προσφέρουν μία ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία.

 

Στην παρέα των χορηγών του αγώνα προστίθεται και η εταιρεία Wind, μια από τις καλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη της οποίας το όνομα έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη διοργάνωση αγώνων δρόμου σε όλη την Ελλάδα, την ανάπτυξη του δρομικού κινήματος, τη στήριξη αθλητών, αλλά και το συνδυασμό του αθλητισμού με ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

 

Η εξειδικευμένη εταιρεία περιποίησης των άκρων σας Vimaplus θα βρίσκεται στο χώρο εκκίνησης-τερματισμού να σας δώσει άμεσα λύση και συμβουλές σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε σχετικά με τα πέλματα στον αγώνα. 

 

Το έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό του In Massage Wellness Boutique, ως υποστηρικτής των αγώνων θα προσφέρει σε ειδική τιμή, μασάζ αποκατάστασης διάρκειας 10’-30. Ότι ακριβώς χρειάζονται τα ταλαιπωρημένα πόδια ενός δρομέα μετά από μία πολύωρη αγωνιστική προσπάθεια στο βουνό.

 

Επίσης,  ο πρώτος και η πρώτη γενικής του Challenge (Vertical+Marathon) καθώς και δύο τυχεροί μετά από κλήρωση θα κερδίσουν ένα Full Body Massage στο χώρο του In Massage Wellness Boutique.

 

Η εκδοτική – χαρτογραφική εταιρεία Ανάβαση με βαθιά γνώση της ελληνικής υπαίθρου και χάρτες που καταξιώθηκαν και αγαπήθηκαν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό από τους πεζοπόρους και τους "ψαγμένους" ταξιδιώτες για τον πλούτο και την ακρίβεια των δεδομένων τους αλλά και για τις ποικίλες πληροφορίες που παρέχουν προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες ένα χάρτη με όλες τις διαδρομές των αγώνων του Taygetos Challenge.

 

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών διαδρομών.

 

Την Marathon με συνολικό μήκος 37.4 χλμ και 2.320 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς, την Experience με 20 χλμ μήκος και Υ+ 1.120 μέτρα και τη Fun με 5 χλμ μήκος και Υ+ 200 μέτρα. Όπως κάθε χρόνο βέβαια η αγωνιστική δράση ξεκινάει από το Σάββατο μεσημέρι με το Vertical Speed (650 μέτρα με Υ+ 150 μέτρα) στο οποίο συμμετέχουν και οι μικροί μας φίλοι.

 

Η Marathon διαδρομή ανοίγει και το Ελληνικό Πρωτάθλημα Skyrunning by Salomon το οποίο και φέτος αναμένεται να έχει πολύ ενδιαφέρον αφού οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες ορεινών αγώνων της χώρας μας έχουν δηλώσει συμμετοχή κα είναι σίγουρο ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον όσων θα παρακολουθούν την εξέλιξη του αγώνα.

 

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα είναι η τελευταία μέρα εγγραφών.

Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να κάνετε στο κατάστημα RUNNER STORE, Λ. Κηφισίας 37Α Golden Hall, Μαρούσι, τηλέφωνο: 210 68 11 770.

Όσοι επιθυμείτε να δηλώσετε ηλεκτρονικά μπορείτε να το κάνετε στην νέα ιστοσελίδα του αγώνα www.taygetoschallenge.com  όπου θα βρείτε αναλυτικές λεπτομέρειες για την κάθε διαδρομή, τους κανονισμούς, τους σταθμούς ανεφοδιασμού, ενημέρωση για τα  καταλύματα της περιοχής και φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας.  

 

 

Σας  ευχόμαστε καλή προετοιμασία.

 

 

Η οργανωτική επιτροπή.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ