Αρχική>Άρθρα>Εξοπλισμός>Ρούχα>Inov8 Race Ultrashell HZ: Παρουσίαση και Δοκιμή!


Inov8 Race Ultrashell HZ: Παρουσίαση και Δοκιμή! Προτεινόμενο

Όταν έρχεται η ώρα να σας παρουσιάσω κάποιο προϊόν της Βρετανικής “Inov8” θέλω πρώτα να ξέρω ότι αυτό έχει περάσει αρκετές δοκιμασίες μαζί μου και με έχει ικανοποιήσει αρκετά ώστε να μπορώ να συστήσω την αγορά του. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που για το “Inov8 Race Ultrashell HZ”, παρότι στην κατοχή μου για περισσότερο από 6 μήνες, έφτασε τώρα η ώρα να γράψω τη γνώμη μου. Σ’ αυτό, φυσικά, βοήθησε εξαιρετικά ο σύντομος χιονιάς που σάρωσε τη Βόρεια Ελλάδα, στις αρχές του Δεκέμβρη, δημιουργώντας τις καταλληλότερες συνθήκες για το νέο αδιάβροχο – αντιανεμικό της εταιρίας.

 

Διεθνές Βραβείο ISPO για τη χρονιά που θα φύγει.Διεθνές Βραβείο ISPO για τη χρονιά που θα φύγει.

 

Γνωρίζοντας ότι το συγκεκριμένο προϊόν έχει διακριθεί με το διεθνές βραβείο “ISPO”, για τη χρονιά 2015-2016, έγινα αυστηρότερος μαζί του εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις λεπτομέρειες του εξονυχιστικά για ψεγάδια. Βλέπετε, είμαστε μάρτυρες μιας περιόδου όπου το ορεινό τρέξιμο έχει συμπαρασύρει όλες τις βιομηχανίες αθλητικών ειδών, ένδυσης και υπόδυσης, σε ένα ξέφρενο αγώνα για τη δημιουργία του καλύτερου, του ελαφρύτερου, του ανθεκτικότερου, του πιο ζεστού, του πιο άνετου και ούτω καθεξής... Το αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας των εταιριών, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι κατασκευάζονται πιο “εξειδικευμένα” ρούχα και παπούτσια, είναι ένα πλήθος προϊόντων που ξεχωρίζουν κάθε χρονιά λόγω διακεκριμένων βραβείων. Συνεπώς, οδηγούμαστε σε μια ενδελεχή σύγκριση και ανάλυση από την οποία έχουμε στόχο να βγάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα συμπεράσματα. Πάμε, λοιπόν, να δούμε αναλυτικότερα παρακάτω το “Inov8 Race Ultrashell HZ”.

 

Η βρετανική εταιρία διαφημίζει το συγκεκριμένο προϊόν ως το ελαφρύτερο αδιάβροχο όλης της γκάμας της, ιδανικό για δρομείς, ultra αγώνων βουνού, που δίνουν μεγάλη σημασία στο βάρος χωρίς όμως να θυσιάζουν την ποιότητα! Τα 125γρ. που ζυγίζει το καθιστούν ένα αρκετά ελαφρύ αντιανεμικό-αδιάβροχο. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκα καν στον κόπο να το συγκρίνω με άλλο παρόμοιο προϊόν αφού η αίσθηση που μου έδωσε, από την πρώτη στιγμή, κρατώντας και φορώντας το ήταν πως επρόκειτο για το ελαφρύτερο πανωφόρι που είχα ως τώρα. Είναι κατασκευασμένο, εξ’ ολοκλήρου, από 2.5 στρώσεις πλεκτού, συνθετικού υφάσματος, πολυουρεθάνης (56%) και πολυεστέρα (44%), που εξασφαλίζουν διαπνοή 10.000 gr. με βάση τη μέθοδο Β-1, μα και στεγανότητα μέχρι 10.000 mm της στήλης νερού. Όλο αυτό μεταφράζεται σε μια μέση τιμή στην κλίμακα διαπνοής και στεγανότητας κάτι που σημαίνει πολύ καλή προστασία από τα καιρικά, φυσικά φαινόμενα. Η πραγματικότητα, ωστόσο, δεν είναι κάτι που ερμηνεύεται πάντοτε με αριθμούς όπως θα πούμε παρακάτω.

 

 Μοντελάκι της εταιρίας ο κύριος με το μεγάλο μέτωποΜοντελάκι της εταιρίας ο κύριος με το μεγάλο μέτωπο

 

Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί, ακόμη, σε αρκετές λεπτομέρειες του Inov8 Race Ultrashell HZ, λεπτομέρειες που έχουν σκοπό την πιο αποτελεσματική χρηστικότητα του προϊόντος αλλά και τη βελτίωσή του σε σχέση με παλαιότερα αδιάβροχα-αντιανεμικά της εταιρίας. Αρχικά, πρέπει να αναφέρουμε πως στην εσωτερική πλευρά του ρούχου, πάνω στα σημεία όπου βρίσκονται οι συραφές, υπάρχει ένα λεπτό στρώμα αδιάβροχης ταινίας, το οποίο έχει τοποθετηθεί με την εφαρμογή θερμότητας, ώστε να καλύψει τις μικροσκοπικές τρύπες της βελόνας που δημιουργούνται κατά τη διαδικασία της ραφής. Το μισό, διπλό φερμουάρ, στο εμπρός μέρος, είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστική πολυουρεθάνη και μαζί με τα ελαστικά κορδόνια που διατρέχουν την περίμετρο της κουκούλας, των μανικιών και του κάτω μέρους του Race Ultrashell HZ συμβάλλουν στην αποφυγή οποιασδήποτε πιθανότητας να εισχωρήσει το νερό της βροχής ή ο αέρας στο εσωτερικό του! Στο επάνω μέρος της πρόσοψης της κουκούλας υπάρχει ένα κομμάτι εύκαμπτου σύρματος το οποίο, σφίγγοντας ταυτόχρονα τα ελαστικά κορδόνια, βοηθάει ώστε να μην μετακινείται η κουκούλα και μας ενοχλεί. Επίσης, στο εσωτερικό, πίσω μέρος της κουκούλας θα βρείτε μία θήκη στην οποία μπορείτε να μαζεύετε και να αποθηκεύετε το συγκεκριμένο τζάκετ όταν δεν το φοράτε. Ο χώρος που καταλαμβάνει διπλωμένο στη θήκη του είναι ελάχιστος, αν και περισσότερος από αυτόν που πιάνουν τα αντιανεμικά της ίδιας εταιρίας. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κάνουμε λόγο για ένα προϊόν με διπλή ιδιότητα, αντιανεμικό και αδιάβροχο!

 

Τα κλιπς και το εύκαμπτο σύρμα της κουκούλας (αριστερά) - Το διπλό φερμουάρ από θερμοπλαστική πολυουρεθάνη (δεξιά κάτω) και η λεπτή αδιάβροχη ταινία στα σημεία συραφής του ρούχου (δεξιά πάνω).Τα κλιπς και το εύκαμπτο σύρμα της κουκούλας (αριστερά) - Το διπλό φερμουάρ από θερμοπλαστική πολυουρεθάνη (δεξιά κάτω) και η λεπτή αδιάβροχη ταινία στα σημεία συραφής του ρούχου (δεξιά πάνω).

 

Για το φινίρισμα του επάνω μέρους του φερμουάρ έχει χρησιμοποιηθεί λεπτό fleece ύφασμα που είναι φιλικό προς τους ερεθισμούς του δέρματος κάτω από το πηγούνι και στην περιοχή του λαιμού. Τα μικρά, ελαστικά κορδόνια για τους αντίχειρες βοηθούν ώστε τα μανίκια να εφαρμόζουν καλύτερα στα χέρια μας, προσφέροντας καλύτερη προστασία από βροχή και αέρα ενώ το λογότυπο της εταιρίας στο εμπρός και πίσω μέρος, καθώς και στο αριστερό μπράτσο, είναι γραμμένο με χρώμα που αντανακλά το φως, ώστε να είμαστε περισσότερο ορατοί τη νύχτα. Τέλος, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του τζάκετ του χαρίζουν ένα βαθύ, ανθρακί χρώμα, σήμα κατατεθέν του συγκεκριμένου προϊόντος! Μάλιστα, η Inov8” υποστηρίζει ότι τα υλικά κατασκευής του είναι διαφανή, αφήνοντας κάποιον να δει καθαρά από μέσα τους, διακρίνοντας τον αριθμό συμμετοχής του αγωνιζόμενου για παράδειγμα. Ωστόσο, η αλήθεια για αυτήν την καινοτομία, βρίσκεται κάπου στη μέση, αφού αν δεν υπάρχει έντονος φωτισμός να πέφτει πάνω στο ρούχο τότε όλα όσα μπορεί να διακρίνει κανείς είναι θολά και σκούρα.

 

Η θήκη αποθήκευσης στο πίσω μέρος της κουκούλας (αριστερά) - Το μέγεθος του τζάκετ μαζεμένου σε σύγκριση με παλαιότερο αδιάβροχο-αντιανεμικό της ίδιας εταιρίας (δεξιά).Η θήκη αποθήκευσης στο πίσω μέρος της κουκούλας (αριστερά) - Το μέγεθος του τζάκετ μαζεμένου σε σύγκριση με παλαιότερο αδιάβροχο-αντιανεμικό της ίδιας εταιρίας (δεξιά).

 

Σε αντίθεση με το πλήθος των τεχνικών χαρακτηριστικών του Race Ultrashell HZ, υπάρχουν τρία σημεία τα οποία θα ήθελα να τονίσω, αφού με κάνουν εύλογα να αναρωτιέμαι για το λόγο που τα παρέλειψαν οι Βρετανοί φίλοι μας. Πρώτον, το φερμουάρ στο εμπρός μέρος του τζάκετ δεν είναι ολόκληρο, γεγονός που του αφαιρεί ένα βαθμό χρηστικότητας όταν χρειάζεται να το φοράς και να το βγάζεις αρκετές φορές, όπως συμβαίνει σε έναν αγώνα βουνού ultra. Έπειτα, δεν υπάρχει καμία θήκη ή τσέπη για μικροαντικείμενα, τη στιγμή που σε παλαιότερα αδιάβροχα-αντιανεμικά αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα τζάκετ της ίδιας εταιρίας υπάρχει μία αρκετά μεγάλη τσέπη με φερμουάρ στην περιοχή του στήθους. Και το τρίτο και τελευταίο αρνητικό σημείο που εντόπισα είναι η έλλειψη κλιπ ώστε να μπορείς να σφίγγεις το ελαστικό κορδόνι που βρίσκεται περιμετρικά του κάτω μέρους του προϊόντος. Παρόλα αυτά, με μια μικρή “πατέντα”, που θα σας εξηγήσω ευθύς αμέσως, μπορείτε να προσαρμόσετε εσείς ένα κλιπσάκι για να ρυθμίζετε το ελαστικό κορδόνι. Για να το πετύχετε αυτό, θα χρειαστεί να βρείτε και να κόψετε προσεκτικά και με χειρουργικές κινήσεις τη συραφή αποκαλύπτοντας το λάστιχο που βρίσκεται στο κάτω μέρος. Τραβήξτε έξω και κόψτε το με το ψαλίδι ώστε να σχηματιστούν δύο άκρες. Στη συνέχεια περάστε τις άκρες μέσα από κάποιο κλιπ (εγώ έβγαλα ένα από το Inov8 Race Ultra 5 vest) και δέστε αυτές πάλι με έναν κόμπο. Είστε έτοιμοι και πλέον η ζέστη από το σώμα μας δεν χάνεται όπως συνέβαινε πρωτύτερα.

 Μπροστά και πίσω μέρος φορεμένοΜπροστά και πίσω μέρος φορεμένο

 

Στην πράξη, τώρα, υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς, πέρα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα, προέκυψαν μερικά ακόμη που με εξέπληξαν θετικά, όλο αυτό το χρονικό διάστημα της δοκιμής. Θα ξεκινήσω, λοιπόν, από κάτι που λίγο πολύ το περίμενα από αυτό το προϊόν της Inov8”. Το Race Ultrashell HZ προσφέρει απαράμιλλη προστασία από το κρύο και τον αέρα και αυτό το διαπίστωσα πρόσφατα σε διάφορες προπονήσεις μου στο χιονισμένο Σέιχ Σου! Σε θερμοκρασίες χαμηλότερες των 5 βαθμών Κελσίου και κοντά στο 0 το συγκεκριμένο τζάκετ θα μας κρατήσει ζεστούς διατηρώντας την εξαιρετική διαπνοή για την οποία κάνει λόγο η βρετανική εταιρία. Παρόλα αυτά, αν αρχίσει να ζεσταίνει ο καιρός θα αναγκαστείτε να το φοράτε και να το βγάζετε διαρκώς, διαφορετικά θα ιδρώσετε υπερβολικά μουσκεύοντας τη μπλούζα σας από μέσα. Αυτό μου συνέβη στον φετινό Rodopi Advendurun που χρειάστηκε αρκετές φορές να επαναλάβω τη διαδικασία που ανέφερα προηγουμένως, κάτι που με καθυστερούσε αφού δεν γινόταν εν κινήσει  λόγω του μισού φερμουάρ.

 

Η πατέντα και το πρόσθετο κλιπσάκιΗ πατέντα και το πρόσθετο κλιπσάκι 

Σε συνθήκες χιονόπτωσης και φυσιολογικής βροχόπτωσης το Inov8 Race Ultrashell HZ θα μας κρατήσει ικανοποιητικά στεγνούς. Το παράδοξο, εδώ, είναι πως θα νιώσετε κάποια στιγμή ότι έχουν μουσκευτεί τα ρούχα σας από μέσα, μα κάτι τέτοιο δε θα ισχύει στην πραγματικότητα. Αυτό οφείλεται στη λεπτή επιφάνεια του ρούχου που όμως δεν παύει να κάνει σωστά τη δουλειά του και να μας προστατεύει! Αρκετές ώρες πριν τερματίσω τον αγώνα μου στη Ροδόπη ήμουν εκτεθειμένος σε βροχή που άλλοτε δυνάμωνε λίγο και άλλοτε ψιχάλιζε. Αν και κουβαλούσα δεύτερο αδιάβροχο δεν χρειάστηκε ποτέ να σταματήσω για να αλλάξω. Μέχρι εκεί όμως. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να υπομείνει για ώρες μια φυσιολογική βροχή με κάποιο μικρό ξέσπασμα, ωστόσο, σε δυνατή καταιγίδα, συγκριτικά με παλιότερο αδιάβροχο-αντιανεμικό της ίδιας εταιρίας, κατέληξα από μέσα με βρεγμένη μπλούζα στους ώμους και στο στήθος, παρά το γεγονός πως αμφότερα έχουν 10.000 mm της στήλης νερού στεγανότητα. Από την άλλη, αυτό που μου προξένησε μεγάλη εντύπωση, και που διαπίστωσα ξανά στον αγώνα της Ροδόπης, είναι πως παρότι μουσκεμένο, το νέο τζάκετ της Inov8” με κράτησε ζεστό και στέγνωσε αρκετά γρήγορα καθώς το φορούσα, δίχως να μου προκαλέσει άλλου είδους προβλήματα.

 Οι τρεις μικρές τρύπες (αριστερά) και το σημείο της πλάτης που δέχτηκε το “χτύπημα” (δεξιά).Οι τρεις μικρές τρύπες (αριστερά) και το σημείο της πλάτης που δέχτηκε το “χτύπημα” (δεξιά).

 

Κλείνοντας, θα ήθελα να παινέψω άλλη μια φορά την ποιότητα των υλικών κατασκευής! Η αίσθηση που σου χαρίζει το ρούχο σε κάνει να αναρωτιέσαι πολλές φορές αν όντως το έχεις φορέσει βγαίνοντας από το σπίτι. Μην αφήσετε, όμως, να σας ξεγελάσει η άνεση που θα νιώθετε και το ελάχιστο βάρος του! Πρόκειται για ένα τζάκετ που δεν φοβάται να μπλέξει σε “καβγάδες”. Η ελαστικότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για να κατασκευαστεί το Race Ultrashell HZ θα συγχωρέσουν πολλά σκαλώματα σε φύλλα, κλαδιά και άλλα. Σε μια πολύ άσχημη πτώση που είχα, κατηφορίζοντας ένα κακοτράχαλο μονοπάτι, παραπάτησα και βρέθηκα να κουτρουβαλώ ανάμεσα σε πουρνάρια και σπασμένα κλαδιά. Το πρώτο που σκέφτηκα, μετά την τούμπα και το σύρσιμο με την πλάτη, ήταν πως κατέστρεψα το τζάκετ μου. Βγάζοντας για να το ελέγξω, έμεινα έκπληκτος όταν είδα ότι δεν είχε ούτε ένα σκίσιμο! Τόσα χρατς-χρουτς κι εγώ τη γλίτωσα μονάχα με δυο-τρεις μικρές τρυπούλες και με τρία σημεία πίσω στην πλάτη που το ύφασμα “μάζεψε” λίγο. Αυτό, επίσης, που πρέπει να ειπωθεί είναι ότι τα σημεία που δέχτηκαν το “χτύπημα” δεν εμφάνισαν περαιτέρω σημάδια φθοράς μέχρι και αυτή τη στιγμή που το φοράω, κάτι που θα αποδώσω στην ελαστικότητα των υλικών.

 

Πάνω στην ίδια φιλοσοφία θα μπορέσετε να βρείτε το αντίστοιχο αντιανεμικό-αδιάβροχο παντελόνι της εταιρίας που είναι κατασκευασμένο με τα ίδια ακριβώς υλικά, πολυουρεθάνη και πολυεστέρα. Το “Inov8 Race Ultrapant” ζυγίζει 95γρ. και έχει στόχο να προστατεύσει το υπόλοιπο σώμα μας από τα στοιχεία της φύσης. Στο πίσω, εσωτερικό μέρος του, στο ύψος της μέσης, έχει τη δική του θήκη όπου μπορεί να αποθηκευτεί αλλά όπως και στο έτερον του ήμισυ παραπάνω, δύσκολα θα βρείτε κάποια άλλη τσέπη ή θήκη για μικροαντικείμενα ή τζελ. Στο τελείωμα από τα μπατζάκια υπάρχει μισό λάστιχο το οποίο, σύμφωνα με την εταιρία, μας επιτρέπει να φοράμε το παντελόνι δίχως να βγάλουμε τα παπούτσια. Να σας πω την αλήθεια, αν δεν είχα διαπιστώσει με τα μάτια μου την ανθεκτικότητα και την ελαστικότητα των υλικών κατασκευής, θα φοβόμουν μήπως το σκίσω φορώντας το πάνω από τα παπούτσια! Αυτό, πάντως, για το οποίο είμαι σίγουρος πως θα ζητούσαν ορισμένοι φίλοι είναι κάποιο ελαστικό κορδόνι στο ύψος της μέσης, πέρα από το λάστιχο που υπάρχει, ώστε να μπορούν αν επιθυμούν να το σφίξουν περισσότερο.

 

Το Inov8 Race Ultrapant (αριστερά) - Μισό λάστιχο στο κάτω μέρος από το μπατζάκι (δεξιά κάτω) - Το λάστιχο γύρω από τη μέση, δίχως κορδόνι για να σφίγγει, και η θήκη αποθήκευσης στο εσωτερικό του παντελονιού.Το Inov8 Race Ultrapant (αριστερά) - Μισό λάστιχο στο κάτω μέρος από το μπατζάκι (δεξιά κάτω) - Το λάστιχο γύρω από τη μέση, δίχως κορδόνι για να σφίγγει, και η θήκη αποθήκευσης στο εσωτερικό του παντελονιού. 

Η συνολική προσπάθεια της Inov8” αξίζει συγχαρητήρια αφού κατάφερε να δημιουργήσει ένα σετ, παντελόνι – τζάκετ, που θα  μας κρατήσει στεγνούς και ζεστούς τις περισσότερες φορές, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα να πληρεί τις προϋποθέσεις που θέτουν όλες οι μεγάλες διοργανώσεις αγώνων βουνού για τον υποχρεωτικό εξοπλισμό! Παρόλα αυτά, μιλώντας προσωπικά πάντοτε, υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που στέρησαν το “Άριστα - 10” από τη γνωστή εταιρία. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει επ’ ουδενί λόγω πως δεν αξίζουν να βρίσκονται και τα δύο στη ντουλάπα μας αφού κάνουν θαυμάσια δουλειά καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος δυσμενών καιρικών συνθηκών!

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά Inov8 Race Ultrashell Hz:

 

- Colour: GARGOYLE/TRANSPARENT

- Weight: 125g / 4.5oz

- Material: 56% PU / 44% Polyester Soft Tricot breathable fabric (2.5 Layer)

- Gender: Unisex

- Price: 120 euros

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά Inov8 Race Ultrapant:

 

- Colour: GARGOYLE/TRANSPARENT

- Weight: 95g / 3.5oz

- Material: 56% PU / 44% Polyester Soft Tricot breathable fabric (2.5 Layer)

- Gender: Unisex

- Price: 90 euros

 

Διάθεση: Inov-8 Greece       

 

Θεοχάρης Λεζπουρίδης  

Σχόλια   

 
+1 0 # Γιώργος Καλλιμάνης 06-01-2017 10:02
Απλά μη το φορέσεις με βαρδάρη Θεοχάρη, θα το φοράς και θα είναι... σαν να μη το φοράς. Μεγάλη απερισκεψία να μη βάλουν κλιπ στη περιφέρεια. Εκτός του ότι είναι πολύ χαλαρό εκεί και δεν μονώνει το σώμα, αν το φορέσεις με γιλέκο η περιφέρειά του ανεβαίνει πάνω από τη κοιλιά σε χρόνο ρεκόρ. Αναγκάζεσαι να το τραβάς κάτω κάθε 2-3 λεπτά. Και για να έρθουμε στο δια ταύτα Θεοχάρη και επιδή δεν τα καταφέρνω στα μανταρίσματα, μπορείς να προσαρμώσεις κλιπ στο δικό μου? :lol:
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+1 0 # Λεζπουρίδης Θεοχάρης 06-01-2017 20:54
Φυσικά και μπορώ φίλε. Γράψε το τηλέφωνο μου και πάρε να κανονίσουμε κανένα τρέξιμο και να το κάνω επιτόπου.

6977 78 7794
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • GORE-TEX® SHAKEDRY™: Η Επανάσταση στις αδιάβροχες ...

  Τάκης Τσογκαράκης, 24/01/2018 09:05
  Θα εννοείς την Outdry Extreme. Επί της αρχής κατασκευής της μεμβράνης δεν έχεις άδικο. Υπάρχει όμως το μεγάλο αλλά! Αφενός η Outdry η οποία κυκλοφορεί χρόνια δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε jacket, θα την βρεις σε γάντια, σακίδια και παπούτσια. Η Columbi ...

  Ολόκληρο...

   
 • La Sportiva, η συλλογή παπουτσιών του 2017

  Τάκης Τσογκαράκης, 23/01/2018 10:05
  Ανάμεσα στα δύο θα διάλεγα για τον ΟΜ το Akasha, είναι πιο "ευέλικτο" και χαμηλό και στο μόνο που υστερεί σε σχέση με το Akyra είναι στο κράτημα σε πλάγιες κλίσεις. Για δες πάντως και τα Bushido ... ;)
   
 • La Sportiva Akasha, Αιθέρια αίσθηση για πολλά χιλ ...

  λιγνος δημητρης, 23/01/2018 10:00
  καλησπερα!θα ηθελα τη βοηθεια σας.ειμαι 87 κιλα και 1,83.συνηθιζω να πηγαινω γρηγορες πεζοποριες σε βουνο και θελω να αρχισω να τρεχω.ψαχνω ενα παπουτσι με καλη αποσβεση γιατι οτι εχω ειναι σκληρα και με χτυπανε στη μεση και γονατα.εχει μεγαλη γκαμα ...

  Ολόκληρο...

   
 • Φακός κεφαλής Nitecore NU30: Αξιόπιστη και προσιτ ...

  Τάκης Τσογκαράκης, 15/01/2018 08:59
  Καλημέρα! Τον φακό τον έχω φορέσει στο Ultra Trail Pelion και τον χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά αφού προπονούμαι νωρίς το πρωί, χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα ;)
   
 • Αυξημένη επικινδυνότητα χιονοστιβάδας - Εκπαιδευτ ...

  Μάνος Κυριακάκης, 12/01/2018 15:57
  καλα ολα αυτα ρε παιδια αλλα θα πρεπει να ειναι και εστω και λιγο προσιτα ! 300 ευρω το διήμερο χωρις να περιλαμβανει : Κόστος διαμονής και διατροφής Κόστος μετακίνησης Ενοικίαση εξοπλισμού Κάρτα λίφτ όπου και αν χρειαστεί ... τα σχολια δικα σας ...

FOLLOW US

Facebook Twitter YouTube RSS Flickr

FORUM

  • SALOMON AGILE 500 BELT SET ΜΑΥΡΟ 20€ (1 Δημοσιεύσεις)
  • AGILE 500 BELT SET ΜΑΥΡΟ χρησιμοποιημένο χωρίς το φλασκί 20€ https://www.salomon.com/int/product/agile-500-belt-set.html Παπαδόπουλος Γίαννης 6987159930 jpapadop7@gmail.com
  • jpapadop
  • 24/01/2018 09:01
  • Garmin 920XT + HRM (1 Δημοσιεύσεις)
  • Σαν καινούργιο, αγορά 03/17. Με την ζώνη, φορτιστή και δώρο το bikemount. Το ρόλοι και τη ζώνη τα καθάρισα μετά κάθε προπόνηση με γλυκό νερό + η ζώνη κάθε μηνά στο πλυντήριο. 250 € 6972621720 (
  • loudo
  • 20/01/2018 14:09
  • La Sportiva Akyra σαν καινούργια (1 Δημοσιεύσεις)
  • Φορεμένο μόνο σε δυο προπονήσεις άριστη κατάσταση όπως θα δείτε και από τις φώτο. Νουμερο 45 uk 10,5 Τιμή 70 ευρώ Πλ giatrosg@gmail.com 6973032626 Γιώργος φώτο εδώ https://ibb.co K4Pob http
  • giatrosg@gmail.com
  • 20/01/2018 12:28
  • Χειμερινή Ανάβαση στον Τυμφρηστό (Βελούχι) (1 Δημοσιεύσεις)
  • Ο Τυμφρηστός ή Βελούχι είναι βουνό της Στερεάς Ελλάδας. Έχει υψόμετρο 2.315 μέτρα και καταλαμβάνει μεγάλο τμήμα των νομών Ευρυτανίας και Φθιώτιδας. Περικλείεται στα βόρεια από τα Άγραφα, και στα
  • JohnLux
  • 18/01/2018 10:51

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με τον Vibram® Hong Kong 100 ξεκινά το Ultra-…

Με τον Vibram® Hong Kong 100 ξεκινά το Ultra-Trail® World Tour!

Ήρθε η ώρα της έναρξης της σπουδαιότερης διεθνούς σειράς αγώνων ultra trail στον κόσμο, του Ultra Trail World Tour 2018! Που αλλού θα μπορούσε να γίνει αυτό από το μέρος ...

Advendure © 2001-2013

Είσοδος or Εγγραφή

Εγγραφή

User Registration