Αρχική>Αγώνες>MOUNTAIN>ROUT-2012, η εξέλιξη του αγώνα


ROUT-2012, η εξέλιξη του αγώνα

Οι νικητές του ROUT 2012 Οι νικητές του ROUT 2012

Δευτέρα 22/10 > Άλλος ένας αγώνας Rodopi Ultra Trail πέρασε στην ιστορία. Αγώνας που για άλλη μια χρονιά χάρισε συγκινήσεις και γέμισε συναισθήματα και εικόνες τους 68 τυχερούς και τολμηρούς αθλητές που πέρασαν την γραμμή της εκκίνησης. Τριάντα τέσσερις από αυτούς είχαν και την χαρά του τερματισμού, της ολοκλήρωσης ενός μοναδικού ταξιδιού στα υπέροχα δάση της Ροδόπης. Νικητής του αγώνα ο πάντα γελαστός Λεωνίδας Αθανασόπουλος με τον απίστευτο χρόνο 26.17.49, πέντε ώρες και 25 λεπτά κάτω από τον περσινό του χρόνο! Στις γυναίκες η Ρανέλλε Μακκόη έγραψε και αυτή την δική της ιστορία στην πρώτη της συμμετοχή σε 100 miler νικώντας τον αγώνα των γυναικών και καταλαμβάνοντας την 6η θέση γενικής με χρόνο 29.50.56! Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες από τις απονομές, περισσότερο ρεπορτάζ, λεπτομέρειες και περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα σύντομα.

View this photo set on Flickr

Σάββατο 20/10 (20:20) > Ο δικός μας άνθρωπος, ο Τάκης Τσογκαράκης, ένας από τους πρωτεργάτες του Advendure, τερμάτισε πριν από λίγο το δικό του ROUT. Ο Τάκης τερμάτισε τον αγώνα σε 35.08.54, βιώνοντας την εμπειρία της μοναχικής περιπέτειας στη φύση. Είμαστε βέβαιοι ότι τέτοιες βιωματικές καταστάσεις βοηθούν τα μέγιστα τους συνεργάτες της ιστοσελίδας, στο να διαμορφώσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το χώρο τον οποίο θέλει να εκπροσωπεί και να μεταφέρει στο κοινό υγιείς απόψεις. Ευχόμαστε πάντα δυνατές εμπειρίες, όπως η σημερινή, και πάντα όμορφο και εμπνευσμένο γράψιμο, όπως αυτό που μας χαρίζει στο Advendure. Οι τερματισμοί συνεχίζονται και μέχρι αυτή τη στιγμή πέρασαν τη γραμμή 27 αθλητές. Η ποιότητα σύνδεσης στο Internet απόψε είναι πολύ κακή και μας εμποδίζει στην εύρυθμη μετάδοση των αποτελεσμάτων.

Σάββατο 20/10 (15:09) > Συνεχίζονται οι τερματισμοί στο Δασικό Χωριό της Χαϊντούς, μέσα σε μια λαμπρή φθινοπωρινή μέρα, με αίθριο ουρανό και αίσιους οιωνούς για τους αθλητές του ROUT. Νωρίτερα τερμάτισε και η πρώτη γυναίκα του αγώνα, η Ρανέλε Μακόη, η οποία και κατέρριψε με την επίδοση των 29:50:56 το προηγούμενο ρεκόρ γυναικών, το οποίο κρατούσε από το 2010 (Παπουνίδου 32:14). Χαρακτηριστικό της άνεσης με την οποία αγωνίστηκε η Μακόη είναι το γεγονός ότι η επίδοσή της για τα τελευταία 41 χιλιόμετρα ήταν 7:25, μια από τις καλύτερες επιδόσεις στο συγκεκριμένο τμήμα σε ιστορικό επίπεδο για τη διαδρομή. Μαζί της τερμάτισε και ο Βασίλης Περικλέους, με τον οποίο η Ρανέλε έτρεξε αρκετά χιλιόμετρα παρέα προς το τέλος. Και ο Περικλέους πέτυχε μια εξαιρετική επίδοση για τον ίδιο. Οι δυο τους συμπλήρωσαν την πρώτη επτάδα αθλητών του αγώνα, η οποία τυχαίνει να βρίσκεται κάτω από τις 30 ώρες. Οι τερματισμοί συνεχίζονται και ήδη αυτή την ώρα έχουν τερματίσει 13 αθλητές. Στη διαδρομή βρίσκονται ακόμα 21 αθλητές, που δίνουν την προσωπική τους μάχη για να φτάσουν στον τερματισμό μέχρι τα μεσάνυχτα, οπότε και κλείνει ο αγώνας.

Σάββατο 20/10 (11:13) > Τερμάτισαν στην 4η και 5η θέση, οι Κώστας Τσαντός (28:42:26) και Marius Vasilache (28:57:23). Οι δύο αθλητές ήταν κουρασμένοι αλλά με ικανοποίηση στα πρόσωπά τους ζωγραφισμένη. Και οι δύο κράτησαν από την αρχή του αγώνα έναν καλό ρυθμό. Ο Τσαντός ήταν από το ξεκίνημα στο πρώτο γκρουπ αθλητών ενώ ο Vasilache aνέβαινε σταδιακά θέσεις, για να βρεθεί τελικά στην 5η. Ο αγώνας συνεχίζεται για περίπου 35 αθλητές και ήδη έκλεισε και ο σταθμός της Ζαρκαδιάς (11:00).

Σάββατο 20/10 (09:09) > Συγκινητικές στιγμές για τον Βαγγέλη Μπάκα και τον Γεράσιμο Μπενέζη, που πέρασαν μαζί τη γραμμή του τερματισμού πριν από λίγο, εδώ στο ηλιόλουστο πρωινό της Χαϊντούς. Με επίδοση 26.46.28 οι δύο αθλητές κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στον αγώνα, πηγαίνοντας βήμα-βήμα για περισσότερα από τα 140 τελευταία χιλιόμετρα του αγώνα. Για τον Γεράσιμο η μέρα είναι ξεχωριστή, καθώς έχει σήμερα την ονομαστική του γιορτή.

Σάββατο 20/10 (08:32) > Μεγάλος νικητής του ROUT 2012 ο Λεωνίδας Αθανασόπουλος, που τερμάτισε πριν από λίγο στο Δασικό Χωριό της Χαϊντούς με πολλές δυνάμεις και εξαιρετική διάθεση! Η επίδοσή του 26:17:49. Οι πρώτες του δηλώσεις: "Όλα πήγαν καλά, δεν πιέστηκα για να πετύχω μια επίδοση. Κράτησα το ρυθμό που πάει για όλα. Ήταν ένας όμορφος αγώνας".

Σάββατο 20/10 (06:48) > Δραματικό το φινάλε για τον Λεωνίδα Αθανασόπουλο, ο οποίος χάθηκε στη διαδρομή μετά το Θεολόγο! Σύμφωνα με μαρτυρία του υπεύθυνου του σταθμού, ο Αθανασόπουλος επανεμφανίστηκε 55 λεπτά μετά το πρώτο πέρασμά τουαναζητώντας τη διαδρομή του αγώνα. Οι άνθρωποι του σταθμού τον έστειλαν εκ νέου προς τη σωστή κατεύθυνση. Στο χώρο της Γραμματείας ήρθε πριν από λίγο ο Αχιλλέας Χριστάνας, ο οποίος υποφέρει από τενοντίτιδα και στα δύο γονατά του. Αυτό ήταν και η αιτία της εγκατάλειψής του "...δεν μπορούσα παρά μόνο να περπατήσω από το 117 και πέρα. Ήθελα να συνεχίσω έστω και περπατώντας μετά τη Ζαρκαδιά, αλλά κάτι τέτοιο μου ήταν αδύνατο. Ο αγώνας αυτός είναι πάρα πολύ σκληρός και δικαιολογεί τη φήμη του απόλυτα. Αισθάνομαι απογοητευμένος που δεν κατάφερα να φτάσω ως τον τερματισμό..." μας δήλωσε.

Σάββατο 20/10 (03:12) > Οδεύει προς τη νίκη ο Λεωνίδας Αθανασόπουλος, που πέρασε πριν από λίγο από την Πρασινάδα-2, σε 20:56. Πίσω του, ο Βαγγέλης Μπάκας και ο Γεράσιμος Μπενέζης, που τρέχουν μαζί εδώ και πολλά χιλιόμετρα. Στο Μπούκοβο (Κ-128) η διαφορά που τους χώριζε ήταν περίπου 40 λεπτά, μια διαφορά που δύσκολα θα μπορέσουν να καλύψουν στα χιλιόμετρα που απομένουν. Στο μεταξύ πληροφορηθήκαμε την εγκατάλειψη του Αχιλλέα Χριστάνα στη Ζαρκαδιά (!), γεγονός που έπληξε τον συναγωνισμό για τη διεκδίκηση της νίκης. Οι εγκαταλείψεις συνεχίζονται και πιο πίσω στην κούρσα, με τον αριθμό να αγγίζει πια τους 20. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Pacer Calculator, η επίδοση του Αθανασόπουλου θα κυμανθεί λίγο πάνω από τις 26 ώρες.

Σάββατο 20/10 (02:04) > Ενώ ο Λεωνίδας Αθανασόπουλος έχει περάσει μπροστά εδώ και αρκετή ώρα, έχοντας περάσει πριν από λίγο από το Μπούκοβο (Οξιά) Κ-129 σε 19:28, έχουν σιγήσει οι ασύρματοι από τα κρίσιμα σημεία (Τσατάκι, Ζαρκαδιά) ώστε να γνωρίζουμε τι γίνεται πίσω του, και κυρίως, τι γίνεται με τον Αχιλλέα Χριστάνα, ο οποίος λίγο νωρίτερα έμεινε δεύτερος. Όσο για τις εγκαταλείψεις, έφτασαν τις 17, με τις δύο πιο πρόσφατες  στη Γιουμουρλού, του Κώστα Παπανικολάου και του Γιώργου Καλλιμάνη, όπως και των Στάθη Φίλιππα και Στέργιου Αράπογλου στην Πυραμίδα 148.  Σύμφωνα με το Pacer Calculator του ROUT, η πιθανή επίδοση του Αθανασόπουλου, με βάση τα περάσματά του μέχρι τώρα, θα κυμανθεί στις 26 περίπου ώρες

Σάββατο 20/10 (00:12) > Ανατροπή στην εξέλιξη του αγώνα! Ο Λεωνίδας Αθανασόπουλος πέρασε πρώτος από τη Ζαρκαδιά (Κ-123) ακριβώς τα μεσάνυχτα (επίδοση 18:00). Είναι η μοναδική πληροφορία που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Σε τηλεφωνική συνομιλία λίγο νωρίτερα, ο Χριστάνας ανέφερε ότι νιώθει νυσταγμένος και ίσως αποφασίσει να κοιμηθεί για λίγο στη Ζαρκαδιά.

Παρασκευή 19/10 (22:58) > Οι δύσκολες ώρες έχουν ήδη μπει στον αγώνα. Το σκοτάδι έπεσε εδώ και 3 ώρες αλλά η εξαιρετική νύχτα, με απόλυτη ξαστεριά και άπνοια, προσφέρουν την ευκαιρία στους αθλητές που απέμειναν, να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Ο μεγάλος όγκος των εγκαταλείψεων υπήρξε στο Κρούσοβο (Κ-68), με 7 αθλητές: Δεσποινιάδη, Τρουπή, Ρεΐζης, Κίτρινος, Παπαγεωργίου, Γρηγορίου, Μπατζιτέγος. Η κούρσα έχει απλώσει αυτή τη στιγμή σε ένα μήκος 40 χιλιομέτρων, με τους πρώτους να βρίσκονται λίγο πριν τη Ζαρκαδιά και τους τελευταίους κάπου στη Ζαγκραντένια. Σταθερά μπροστά ο Χριστάνας, στο Μέγα Ρέμα (15:40) και ακολουθεί ο Αθανασόπουλος (15:54) έχοντας μειώσει αρκετά την προηγούμενη διαφορά των 20 λεπτών. Σταθερά ανοδική η πορεία των Ξανθιωτών αθλητών (Καμαριανάκης, Καλπάκης, Λεζπουρίδης). Σε ανοδική τροχιά και ο Βασίλης Περικλέους, και ο Ιάκωβος Ζήκας. Οι τρεις γυναίκες συνεχίζουν κανονικά τον αγώνα, με τη Ρανέλε Μακόη να προηγείται, έχοντας την 16η θέση στη γενική κατάταξη. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό συμβάν με την υγεία ή την ακεραιότητα κάποιου  αθλητή

Παρασκευή 19/10 (18:42) > Οι εγκαταλείψεις συνεχίζονται ανατρέποντας εν μέρει το σκηνικό. Στο Κρούσοβο (Κ-68) εγκατέλειψαν οι Δημήτρης Τρουπής, Δημήτρης Δεσποινιάδης, Νίκος Κίτρινος και Γιάννης Ρεΐζης. Αυτά όλα συμβαίνουν ενώ ακόμα δεν πέρασαν ούτε οι μισοί αθλητές από το σταθμό.  Πιο μπροστά κι ενώ δεν έχει αποκατασταθεί επαρκώς το πρόβλημα επικοινωνίας για συλλογή στοιχείων, η μάχη 3-4 αθλητών συνεχίζεται. Ο Χριστάνας συνεχίζει να προηγείται, ενώ πίσω του στα 15 λεπτά ακολουθεί η τριάδα Αθανασόπουλου, Μπάκα, Μπενέζη. Από το Καϊκούλι πέρασαν όλοι και οι 62 αθλητές που συνέχιζαν μετά τη Ζαρκαδιά.

Παρασκευή 19/10 (15:57) >Στο μέτωπο των εξόδων από τον αγώνα, δυστυχώς το πινάκιο είναι αρκετά πλούσιο στον Σταθμό της Ζαρκαδιάς (Κ-41). Πρώτοι εκτός αγώνα βρέθηκαν οι Νίκος Θάνος και Νίκος Γεωργουλόπουλος, οι οποίοι βρέθηκαν εκπρόθεσμοι από την Πρασινάδα (Κ-27). Οι Θάνος Χριστοφορίδης και Χρήστος Καραμέτσος εγκατέλειψαν την προσπάθεια λίγο μετά τη Ζαρκαδιά και επέστρεψαν ενώ μάλιστα ήταν σε καλή σειρά. Τέλος, εκπρόθεσμα έφτασαν στη Ζαρκαδιά ο Γιάννης Γερμακόπουλος και ο Άκης Ξενούλης. Σύμφωνα με την τελευταία μας πληροφόρηση το CP του Φαρασ ινού αδυνατεί για τεχνικούς λόγους να μεταδώσει τα περάσματα των αθλητών, οπότε η ενημέρωσή μας μετατίθεται στο σταθμό του Κρουσόβου. Ο καιρός συνεχίζει αίθριος, χωρίς ίχνος νέφωσης και η μέρα χαρακτηρίζεται αναμφίβολα ζεστή. Αυτό σαφέστατα επηρέασε και θα επηρεάσει την απόδοση των αθλητών και στη συνέχεια.

Παρασκευή 19/10 (14:32) > Στη μάχη της κορυφής στον αγώνα η κατάσταση ξεκαθάρισε σε ένα βαθμό μετά το πέρασμα των πρώτων 6 αθλητών από το Καϊκούλι (Κ-52). Ο Χριστάνας άνοιξε τη διαφορά του από τους Μπάκα και Μπενέζη στα 4 λεπτά (6:52 έναντι 6:56) ενώ ο Αθανασόπουλος  υποχώρησε στα 11 λεπτά (7:03) και ο Τσαντός αρκετά πιο πίσω πλέον με 7:16. Στην 6η θέση παραμένει ο  Vasilache (7:20) που πλησιάζει τον Τσαντό, ενώ ο Περικλέους ανέβηκε στην 7η θέση με 7:39. Τα διαρκή αποτελέσματα με τους ενδιάμεσους χρόνους των αθλητών, βρίσκονται στη διεύθυνση  http://www.rout.gr/index.php?name=Rout&op=results η οποία ανανεώνεται διαρκώς με τα αποτελέσματα για το σύνολο των αγωνιζόμενων.

Παρασκευή 19/10 (12:55) > Σπουδαίος συναγωνισμός αυτή την ώρα στον αγώνα! Από τη Ζαρκαδιά-1 (Κ-41) πέρασαν με μικρή διαφορά μεταξύ τους οι πρώτοι πέντε αθλητές. Πρώτος ο Χριστάνας (5.05), που λίγο νωρίτερα είχε χάσει τη διαδρομή έξω από την Πρασινάδα, ακολουθούν Μπάκας, Μπενέζης (5.06), Αθανασόπουλος (5.07) και Τσαντός (5.10). Το επόμενο σημείο ελέγχου βρίσκεται στο Καϊκούλι (Κ-52) όπου θα χρειαστεί αρκετή ώρα για να φτάσουν και πλέον θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα, αφού θα περάσουν περίπου 2 ώρες για νεότερα αποτελέσματα. Στις γυναίκες, από τις τρεις που ξεκίνησαν τον αγώνα, μπροστά βρίσκεται η Μακόη (25η στη γενική κατάταξη).  Ήδη η μέρα είναι ζεστή, γεγονός που θα προκαλέσει δυσφορία στους αθλητές, ειδικά τους τελευταίους, καθώς το μεσημέρι καταφθάνει ιδιαίτερα ζεστό στα χαμηλά υψόμετρα (Ζαρκαδιά). Οι πρώτοι δύο αποκλεισμοί λόγω χρόνου έγιναν στην Πρασινάδα (Κ-27) με τους Θάνο και Γεωργουλόπουλο να φτάνουν εκπρόθεσμοι εκεί. Αυτή την ώρα συνεχίζουν τον αγώνα 66 αθλητές.

Παρασκευή 19/10 (09:35) > Πέρασαν οι πρώτοι αθλητές από τον πρώτο σταθμό (Πρασινάδα Κ-27) με τον Αχιλλέα Χριστάνα να προηγείται, με 2.55. Ακολουθεί ομάδα από τους Τσαντό, Τρουπή, Αθανασόπουλο. Στην ουρά της κούρσας 3-4 αθλητές που έχασαν στο ξεκίνημα τη διαδρομή και βρίσκονται αρκετά πίσω χρονικά

Παρασκευή 19/10 (08:36) > Ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά στις 6 ακριβώς, κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες (ξαστεριά και θερμοκρασία 8 βαθμούς). Πήραν εκκίνηση 68 αθλητές. Δυστυχώς η ποιότητα της σύνδεσης στο Ίντερνετ είναι εξαιρεικά κακή, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η ενημέρωση και των αποτελεσμάτων αλλά και του ρεπορτάζ από την κούρσα. Ελπίζουμε σε κάποια βελτίωση τις επόμενες ώρες. Ήδη οι πρώτοι αθλητές πλησιάζουν στο CP του Μύλου

Πέμπτη 18/10 (09:17) > Καλημέρα από το Δασικό Χωριό της Χαϊντούς! Μια εξαιρετική μέρα ξεκίνησε πριν λίγο, προοιωνίζοντας και τη συνέχειά της. Αίθριος ο καιρός, με άπνοια και θερμοκρασία κοντά στους 10 βαθμούς, νούμερο εξαιρετικά ψηλό για τα 1320 μέτρα υψόμετρο της τοποθεσίας. Βρισκόμαστε από χθες το μεσημέρι εδώ, προσπαθώντας να ξεκινήσουμε τις ετοιμασίες. Χθες το βράδυ κατέφθασαν και οι πρώτοι αθλητές του αγώνα: Δημήτρης Τρουπής, Λεωνίδας Αθανασόπουλος, Κώστας Παπανικολάου και Παύλος Αναστασόπουλος. Στο θέμα του τελικού ελέγχου της σηματοδότησης, σήμερα θα διανύσουμε την απόσταση Λειβαδίτης-Τάλια και πίσω, μήκους 18 χιλιομέτρων. Την Δευτέρα (15/10) ελέγχθηκε η διαδρομή από τη Ζαρκαδιά (Κ-41) μέχρι τη …Ζαρκαδιά (Κ-123), μια απόσταση 82 χιλιομέτρων, εργασία για την οποία χρειάστηκαν περίπου 19 ώρες πορείας!  

To Advendure.net παρακολουθεί από κοντά το μεγάλο ελληνικό ultra , το “Rodopi Ultra Trail”, ολόκληρο το τριήμερο της διεξαγωγής του, στα βουνά της Ροδόπης. Από την Πέμπτη 18/10 μέχρι και την Κυριακή 21/10, το Advendure θα βρίσκεται στην καρδιά του γεγονότος, στη Χαϊντού της Ξάνθης και θα μεταδίδει όλες τις εξελίξεις που αφορούν  άμεσα και έμμεσα το γεγονός. Η αμεσότητα της ενημέρωσης βασίζεται τόσο στην συνεχή τροφοδότηση του άρθρου που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, όσο και στη χρήση του Tweeter box, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί κυρίως στη διάρκεια των 42 ωρών του αγώνα. Μείνετε συντονισμένοι…  

 

Λάζαρος Ρήγος

Γεννήθηκε στην Τήνο το 1961 και ζει στο Λιτόχωρο του Ολύμπου από το 2008. Ίδρυσε το Adventure Zone το 2001, μετά από σκέψεις για δημιουργία ενός ελληνικού portal για τα σπορ περιπέτειας. Δημιούργησε αγώνες ορεινού τρεξίματος, όπως Olympus Marathon (2004), Virgin Forest Trail (2007), Χειμωνιάτικος Ενιπέας (2006), Rodopi Ultra Trail (2009), Olympus Mythical Trail (2012). Στο ενεργητικό του αρκετές συμμετοχές σε αγώνες, όπως και μικρές αποστολές ultra διασχίσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Website: www.advendure.com

Σχόλια   

 
+3 0 # Τάκης Τσογκαράκης 22-10-2012 12:45
Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου και όλους τους φίλους για τα μηνύματα συμπαράστασης και τις ευχές. Τρέχατε και εσείς μαζί μας και ας ήσασταν μακριά :-)
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+2 0 # Θεοφάνης Χαρκιολάκης 23-10-2012 08:29
Παραθέτοντας ttsog:
Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου και όλους τους φίλους για τα μηνύματα συμπαράστασης και τις ευχές. Τρέχατε και εσείς μαζί μας και ας ήσασταν μακριά :-)

Ναι ρε Τάκη , δε μπορείς να φανταστείς τι κούραση τραβήξαμε να ανοιγοκλεινουμε δυο μερες pc . tablets και κινητα :D
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+5 0 # KOSTAS TSANTOS 21-10-2012 20:03
Ευχαριστώ πολύ τη διοργάνωση του ROUT 2012 !!!!!!
Mπορεί να κουράστηκα, να έβγαλα φουσκάλες στα πέλματα, να έχασα νύχια, να κρύωσα.... αλλά ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ και με την καλύτερη παρέα και πάλι !!!!!!!!!!!!!!!!!
Άντε και του χρόνου !!!!!!
Υ.Γ.> Σταθμός Γιουμουρλού > ΤΗΕ ΤΟP OF THE TOP ,παιδιά ευχαριστώ πολύ !!!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+5 -3 # elissaveth 21-10-2012 14:04
Σε ολα τα αθληματα του κοσμου υπαρχουν κανονισμοι οι οποιοι πρεπει να τηρουνται ..Αν για πεντε λεπτα εθελοτυφλουσε η ολη οργανωση¨..του χρονου θα επρεπε να το κανει για δεκα λεπτα...Η ειναι αθλημα το οποιο πρεπει να σεβομαστε για την εγκυροτητα του η να το αναγουμε σε τσιρκο..
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+5 0 # s.v. 21-10-2012 13:45
Χίλια μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες Αθλητές, εθελοντές και διοργανωτές ...!!!!!!!!!!!
Ο καθένας σας έδωσε τον δικό του αγώνα και όλοι μαζί με την ίδια δύναμη ψυχής !!!!!!!!!!!!!
Εμείς οι θεατές...... υποκλινόμαστε.. ..Καλή αποκατάσταση σε όλους σας!!!!!!!! :-)
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+3 -1 # elissaveth 21-10-2012 13:07
Panagiwth xilia mpravo ...m ekanes uperhfanh..uper prospatheia apo uperanthrwpous. .
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+2 0 # Μαυρίκιος Πολίτης 21-10-2012 11:01
Μπράβο Τάκη! Εξαιρετικός χρόνος, αέρινος :eek:
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 0 # Τάκης Τσογκαράκης 22-10-2012 12:41
Σε ευχαριστώ πολύ Μαυρίκιε!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+5 0 # Κώστας Κουρτέλης 20-10-2012 18:31
Αδερφέ μας έκανες όλους υπερήφανους !!! Σε περιμέναμε πως και πως και μας δικαίωσες όλους !!! Σε ευχαριστούμε για το μοναδικό αγώνα που μας χάρισες !!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+5 0 # Τάκης Τσογκαράκης 20-10-2012 18:07
Μπραβο μπαμπα Τακουλη.. Ειδαμε οτι μολις τερματισες. Ειναι σαν να ειμαστε εκει....φιλακια πολλα!σε περιμενουμε!!!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+3 0 # Γιάννης Παπαμιχαήλ 20-10-2012 17:06
Ιάκωβε και Στέλιο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!! Για άλλη μια φορά επιβεβαιώσατε την κλάση και τη δύναμή σας !!!! Καλή ξεκούραση....
Γιώργο είσαι δυνατός, το πάλεψες με θάρρος, δεν πειράζει είναι ο πρώτος σου αγώνας >100 Km. Σκέψου πως πάνω από 1 χρόνο ήσουν εκτός με επαγγελματικά θέματα. Του χρόνου τό 'χεις. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+4 0 # Ηλιανα Τσογκαρακη 20-10-2012 17:02
Μακαρι να ημουν εκει να σε βλεπω να τερματιζεις.... Πολυ λιγο εχεις ακομα, μπορει και να εχεις ηδη τερματισει! Και του χρονου αδερφε μου.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+2 0 # Rou 20-10-2012 16:55
Αντε πολυ λιγο εμεινε για να τερματισετε!!!Τ ακη κρατα γερα...το τέλος ειναι πολυ κοντα!!!!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+14 -3 # NEleftheriou 20-10-2012 16:03
ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΧΛΜ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ.! ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΚΟΒΕΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΩΤΗΣΗΣ.! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ.!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+6 0 # Λαμπρινός Καραγιάννης 20-10-2012 14:41
Παναγιώτη συγχαρητήρια για τον τερματισμό σου!!!!!!! Ό,τι και να πω είναι λίγο...... Μας έκανες όλους περίφανους!!! Τσίλι και Johny καλή συνέχεια. Σας περιμένουμε! Η ουρά έμεινε...
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+3 0 # Ηλιανα Τσογκαρακη 20-10-2012 11:45
Καλο τερματισμο αδερφουλη μου!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+1 0 # Skarlos Athanasios 20-10-2012 10:55
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.. .......ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ.....
ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΛΥ........
ΛΑΖΑΡΕ, ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.......ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ......
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+2 0 # pantelos 20-10-2012 10:20
parakalo na lete pio grigora ta apotelesmata
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+1 0 # pantelos 20-10-2012 10:19
ultras τσιλη
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+1 0 # pantelos 20-10-2012 10:14
τσιλη,λευτερη,γ ιαννη παμε γερα ακομα λιγο
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+2 0 # Rou 20-10-2012 08:52
Αντε ξημέρωσε!Καλημέ ρα στην αχτυπητη παρεα -Τακη- Σοφοκλη-Δημητρη - που απ'οτι βλέπουμε συνεχιζει δυνατα!Αντε λίγο ακόμα εμεινε!Τάκη τα ζουζουνια σου περιμενουν να τους περασεις το νεο υπεροχο μεταλλειο!Καλη δυναμη σε όλους!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+4 -1 # Άντζυ Τερζή 20-10-2012 06:11
Αντε σε λίγο ξημερώνει! Η δύσκολη νύχτα πέρασε και θα αλλάξει η ψυχολογία όλων...άλλε εικόνες, άλλα αρώματα, άλλα συναισθήματα...
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+2 0 # Κώστας Κουρτέλης 20-10-2012 05:07
Λεζπουρίδης και Αυγέρης κάνουν σπουδαίο αγώνα !!! Ο Θεοχάρης παίρνει το αίμα του πίσω για την εγκατάλειψη που είχε στον Όλυμπο και ο Τάσος για την εγκατάλειψη που είχε στο ROUT το 2011 !!! Πάμε γερά παιδιά !!! Σε λίγο ξημερώνει !!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+7 0 # Κώστας Κουρτέλης 20-10-2012 04:22
Παυλάρα είσαι μεγάλη δύναμη !!! Πάμε γερά αδερφέ !!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+1 0 # pantelos 19-10-2012 23:18
επεσε και το σκοταδιιιιιι
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+2 0 # vag 19-10-2012 23:10
Μπράβο ρε Γιαννάρα (Αθανασίου), δίνεις ρέστα! η ΔΕΠ σε παρακολουθεί όλη μέρα κι όλη νύχτα. Ελπίζω να αντέξεις μετά από την υπερπροσπάθεια να καλύψεις το χαμένο χρόνο του πρωινού... Είσαι βιονικός το έχω πει
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+1 0 # Δημήτρης Καννής 19-10-2012 23:05
H νύχτα από ότι φαίνεται θα είναι μεγάλη. Μακάρι να μην έχουμε άλλες εγκαταλείψεις. Μάριε και Τάκη (ttsog) βαστάτε γερά. Καλό τερματισμό σε όλα τα παιδιά.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+4 0 # Rou 19-10-2012 21:52
Καλη συνεχεια σε όλους!!!Τακούλη , Σοφοκλη , Δημητρη και στην υπόλοιπη παρέα συνεχιστε μαζι γερα!!!Ειμαστε μαζι σας!Καλό βραδυ να εχετε!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+5 0 # Κώστας Κουρτέλης 19-10-2012 21:56
Τσογκ, Σοφοκλής και Καζούρης, είναι αχτύπητη παρέα !!! Πάμε γερά !!!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+10 0 # Κώστας Κουρτέλης 19-10-2012 20:45
Τρούπερ δεν πειράζει φίλε. Είμαι σίγουρος οτι έπρεπε να το αφήσεις. Ένας αγώνας έφυγε....είναι πολλοί όμως που περιμένουν !!! Το ποιος είσαι το ξέρουμε όλοι !!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+3 0 # takman... 19-10-2012 18:07
Καλη δυναμη σε ολα τα παιδια,στους καλους μας φιλους που αγωνιζονται...θ α ειμαστε μαζι τους καθε στιγμη...
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+1 0 # Βασίλης Κυριλλίδης 19-10-2012 18:02
Βασίλη, πετάς. Καλή συνέχεια, φίλε. Και καλό κουράγιο σε όλους. Μπράβο παιδιά, μας κάνετε να μοιάζουμε τεμπέληδες. Γεωργία, δυνατά, όπως πάντα.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+3 0 # Νικος Πετροπουλος 19-10-2012 17:44
Ωραιος αγωνας!!! Η σκληρη μαχη μπροστα συνεχιζεται. Μαζευτηκανε τα φιλαρακια μου παρεουλα βλεπω!!!
Παμε δυνατα ολοι !!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+4 0 # NEleftheriou 19-10-2012 16:52
Παμε γερα παιδες ειστε οι καλυτεροι.!! Τερι,Τσιλι,Γιωτ η,Γιανναρα, καλη επιτυχια ολη η Κομοτηνη μαζι σας.!! Ευχες απο ολους.!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+2 0 # pantelos 19-10-2012 22:16
τσιλι γερα με σταμπουκα . λευτερακι γερα.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+1 0 # Rou 19-10-2012 16:38
Καλο αγώνα σε όλους! Τάκη κρατα γερα και σε ολα τα φιλαρακια που τρεχετε μαζί...Αντε το φαγατε το 1/3!!!Καλη συνέχεια! ;-)
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+2 0 # alessia 19-10-2012 16:32
May the power and energy of Rodopi mountain flow into every runner and accompany them till the last k. A special thought to my friend Dimitris: go friend go, you rock. I'm with you!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+3 0 # Alessia 19-10-2012 16:28
I'm following the race step by step with big emotions. May the power and the energy of Rodopi mountain flow into every runner and accompany all of them till the last k.
A special thought goes to my friend Dimitris: go friend go, I'm with you!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+1 0 # ΒΑΡΚΑΣ ΝΙΚΟΣ 19-10-2012 15:21
Καλό αγώνα Χρήστο Καραμέτσο .Καλή δύναμη σε όλους
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 0 # Nikolis Antonis 19-10-2012 13:43
Καλή συνέχεια και χαιρετισμούς σε όλους!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+1 0 # Αντώνης Φασουλας 19-10-2012 13:28
Καλημέρα σε όλους και καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται στο πιο δύσκολο αγώνα βουνού της Ελλάδος. Η αγώνια μου είναι αν θα μπορέσουμε μέσα από εδω, στο live να βλέπουμε ποιοι περνούν τους σταθμούς, γιατί εκτός απο τους 5 πρώτους , έχουμε κι άλλους 61 αθλητές που είναι όλοι φίλοι μας.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+2 0 # X.mas 19-10-2012 12:37
Καλημερα και απο εμενα...καλη επιτυχια σε ολους τους γνωστουςκαι μη... βλεπω οτι υπαρχει μαγια για δυνατο αγωνα με συναγωνισμο... βλεπω οτι περιπου οι 5 πρωτοι πανε αρκετα γρηγορα σε σχεση με τον Νικο(περσυ)... για να δουμε...
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+4 -1 # Νικος Πετροπουλος 19-10-2012 11:00
καλημερα, καλη δυναμη σε ολους.
Ο πινακας αποτελεσματων ειναι γρηγορος. Περιμενουμε και το Twitter για σχολια :-)
Παντως χαμος γινεται μπροστα, ξεκινησαν ολοι ...φορτσατοι!!!
Ο Λαζαρος δεν τρεχει τελικα;
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+1 0 # Nikos 19-10-2012 10:58
Κουράγιο και καλή διασκέδαση σε όλους......

Τάκη & Σοφοκλή το νου σας , σας παρακολουθούμε ..... :lol: :lol:
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+2 0 # Λαμπρινός Καραγιάννης 19-10-2012 10:52
Καλόν αγώνα σε όλους τους αθλητές!!! Ακόμη μια μέρα που θα περάσει με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ελληνικού ορεινού τρεξίματος ξεκίνησε! Τσίλι, Johny, Τέρη και Παναγιώτη από την Κομοτηνή, καλή δύναμη σε όλους σας. Τσίλι δυνατά για το 3 στα 3!!! Πολλούς χαιρετισμούς στους φίλους της διοργάνωσης. Σήμερα κι αύριο το μυαλό μας και η σκέψη μας θα σας συνοδεύει.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+1 0 # michalis charalampid 19-10-2012 10:48
καλό κουραγιο και καλή δύναμη σε όλους τους συμετέχοντες αθλητές και εθελοντές γιατί είναι απαραίτητο να συνεργαστούν για να πάνε όλα καλά ... καλή επιτυχία σε όλους
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+3 0 # Δημήτρης Ραυτόπουλος 19-10-2012 10:13
Λάζαρε,κ φίλοι συναθλητές
Το πάθος σας για την περιπέτεια είναι ο πυρήνας της ανθρώπινης ύπαρξης.
Όταν είναι ολοφάνερο ότι κανείς δεν φθάνει το επίπεδο του πάθους σου,τότε βρίσκεσαι εκεί που ανήκεις.
Σας εύχομαι να απολαύσεται την κάθε στιγμή του αγώνα!!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+1 0 # ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 19-10-2012 09:08
καλή δύναμη και καλή διασκέδαση σε όλους!!! ;-)
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+4 0 # Άντζυ Τερζή 19-10-2012 08:09
Καλό δρόμο σε όλους τους συμμετέχοντες! Οι σκέψεις μας θα είναι μαζί σας σε κάθε βήμα και το ταξίδι σας θα γίνει στα μάτια σας και ταξίδι δικό μας!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+4 -1 # Κώστας Κουρτέλης 19-10-2012 07:46
Πάμε γερά παιδιά !!! Μαζί σας απ'το σκοτάδι στο φως !!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+4 0 # sia 19-10-2012 06:34
Kali eputixia se olous tous agwnistes... :roll:
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+4 -1 # Lambakis Grigoris 19-10-2012 09:54
Καλη δυναμη σε ολους, καλο αγωνα, υπομονη, και καλο τερματισμο! Οι εθελοντες των σταθμων θα ειναι εκει πανετοιμοι να τους υποδεχτουν να τους αγκαλιασουν και να τους δωσουν λιγο ακομα δυναμη για να συνεχισουν την μεγαλη προσπαθεια απ το σκοταδι στο φως..! Καλη επιτυχια παιδια!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • Συναισθήματα, Συγκίνηση και Εικόνες από το Rodopi ...

  Δημήτριος Μωραΐτης, 21/05/2018 16:30
  Εύγε Ηλία πάρα πολύ ωραίο κείμενο, να είσαι γερός να τρέχεις σε αγώνες και να διαβάζουμε τις περιγραφές σου Δημήτρης Μωραΐτης
   
 • Sifnos Trail Race 2018: Το διπλό πρόσωπο του Ιανο ...

  Δημήτρης Τρουπής, 11/05/2018 16:15
  Καλησπέρα Αντώνη, Ναι, μάλλον έχεις δίκιο για την ώρα έναρξης .. η πρώτη χρονιά φέρνει συνήθως τα δεδομένα στα οποία καταλήγει κάθε διοργάνωση.για τις επόμενες χρονιές και οι μέσοι όροι τερματισμού δείχνουν αυτό που λες.. Σε ευχαριστώ πολύ για τα κα ...

  Ολόκληρο...

   
 • 100 miles of Istria 2018: Το δικό μου “τζελάκι"!

  Μάνος Κυριακάκης, 06/05/2018 08:03
  Μπραβο Δραγανα μου, μεσα σε ολα με ψυχη και σωμα ! Αξια
   
 • Απώλειες αθλητών, η άλλη όψη του νομίσματος...

  Αγγελος Φραγκουλης, 03/05/2018 04:19
  ....... απο προσωπικη ζοφερη εμπειρια στον χειμερινο ενιππεα του 2008 που επαθε εγκεφαλικο η συντροφος της ζωης μου... θα ηθελα να προτρεψω σον καθε διοργανωτη αγωνων βουνου τα σωστικα συνεργεια να "κατεβαινουν" και οχι να "ανεβαινουν"... διοτι στην ...

  Ολόκληρο...

   
 • Ursa Trail 100: Νέος αγώνας βουνού 100 χλμ στο Μέ ...

  Τάκης Τσογκαράκης, 01/05/2018 06:55
  Καλημέρα σε όλους Απλά να επισημάνω ότι το όριο του 155 δείκτη δυσκολίας θα ισχύει από το 2019. Διαβάστε και το σχετικό άρθρο από επίσημη ανακοίνωση της ITRA που αφορούσε στις αλλαγές των κανονισμών: http://www.advendure.com/index.php/agonizomai/kan ...

  Ολόκληρο...

FOLLOW US

Facebook Twitter YouTube RSS Flickr

FORUM

  • θηκη μπατον (2 Δημοσιεύσεις)
  • https://www.sport-conrad.com/ Το βρήκα εκεί πριν λίγους μήνες. Το σαϊτ είναι αξιοπιστο, το αγόρασα και σε λίγες μέρες ήρθε. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα που μπήκα για να στείλω το ακριβές link δεν το β
  • kdiav
  • 17/05/2018 22:01
  • Ανάβαση/Διάσχιση στα Λάμπεια Όρη (1 Δημοσιεύσεις)
  • Τα Λάμπεια όρη ή όρος Λάμπεια ή όρος Λάμπειο ή Αστράς αποτελούν διακλάδωση και βουνοκορφή του Ερυμάνθου, που βρίσκεται στην Πελοπόννησο, και ανήκουν διοικητικά στην Ηλεία. Η ψηλότερη κορυφή του είναι
  • JohnLux
  • 17/05/2018 09:03
  • Ραχιαλγία: Τι είναι και τι κρύβει (1 Δημοσιεύσεις)
  • Tο συχνότερο ποσοστό εμφάνισης του πόνου είναι συνήθως μηχανικής αιτιολογίας. Ο όρος ραχιαλγία είναι η σύνθεση των λέξεων ράχη και άλγος. Σημαίνει πόνος στην πλάτη και είναι συνώνυμη του όρου θωρακ
  • stibens1967
  • 16/05/2018 10:11

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι εντυπώσεις μου από το Marato I Mitja - Pen…

Οι εντυπώσεις μου από το Marato I Mitja - Penyagolosa Trails 2018!

Στα πλαίσια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Trail Running (TWC) που διοργανώθηκε με επιτυχία στις 10-13 Μαΐου 2018 στην Ισπανία (Εθνικό Πάρκο Penyagolosa), είχα την ευκαιρία...

Advendure © 2001-2018

Είσοδος or Εγγραφή

Εγγραφή

User Registration