To La Sportiva® Lavaredo Ultra Trail® συμμετέχει στο UTMB® World Series 2022!

Το UTMB® ΅World Series έρχεται το 2022 και η Ιταλία θα εκπροσωπηθεί από το La Sportiva® Lavaredo Ultra Trail®, προγραμματισμένο από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου 2022 στην Cortina d'Ampezzo, στην περιοχή των Δολομιτών. Εκτός από τους πιο διάσημους αγώνες ορεινού τρεξίματος στον κόσμο, όπως το UTMB® και το Western States, το UTMB® ΅World Series θα περιλαμβάνει επίσης το La Sportiva® Lavaredo Ultra Trail® by UTMB®, το οποίο από τις 15 έως τις 25 Νοεμβρίου θα ανοίξει τις προεγγραφές για τις τέσσερις αποστάσεις του: Lavaredo Ultra Trail 120Km, UltraDolomites 80Km (με αφετηρία το San Vigilio di Marebbe BZ), Cortina Trail 48Km και Cortina Skyrace 20Km.

 

"Η συμμετοχή στο UTMB® World Series 2022 είναι ένα σημαντικό βήμα και μια μεγάλη αναγνώριση για το La Sportiva® Lavaredo Ultra Trail® by UTMB® - δηλώνουν οι διευθυντές του αγώνα Simone Brogioni και Cristina Murgia, ο οποίος 15 χρόνια μετά την πρώτη του διοργάνωση επιβεβαιώνεται ως ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη διεθνή σκηνή του ultra trail. Η ομορφιά αυτού του αγώνα στην καρδιά των Δολομιτών, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, φέρνει κάθε χρόνο 5.000 αθλητές από όλο τον κόσμο στην Cortina d'Ampezzo, η οποία θα φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 2026".

 

To νέο UTMB® World Series  θα περιλαμβάνει το 2022 περίπου 30 διεθνείς διοργανώσεις. Προς το παρόν οι επιβεβαιωμένοι αγώνες είναι:

- Tarawera™ Ultramarathon by UTMB® (New Zealand), 12 Φεβρουαρίου

- Ultra-Trail Australia™ by UTMB® (Australia), 12-15 Mαίου

- Trail du Saint-Jacques by UTMB® (France), 11 Ιουνίου

- mozart 100 by UTMB® (Austria), 18 Ιουνίου

- La Sportiva® Lavaredo Ultra Trail® by UTMB® (Italy), 23-26 Ιουνίου

- Trail 100 Andorra by UTMB® (Andorra), 24-26 Ιουνίου

- Western States® 100-Mile Endurance Run (USA), 25-26 Ιουνίου

- Val d'Aran by UTMB® (Spain), 7-10 Ιουλίου

- Nice Côte d’Azur by UTMB® (France), 22-25 Σεπτεμβρίου

- Puerto Vallarta México by UTMB® (Mexico), Οκτωβρίου

- Thailand by UTMB® (Thailand), 10-13 Νοεμβρίου

- TransLantau™ by UTMB® (Hong Kong), Νοεμβρίου

- Panda Trail by UTMB® (China), αναμένονται ημερομηνίες

- Gaoligong by UTMB® (China), αναμένονται ημερομηνίες

- UTMB® World Series Finals ; UTMB® Mont-Blanc (France, Italy, Switzerland), 22-28 Aυγούστου

 

Ραντεβού στην Cortina d'Ampezzo (BL) από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου 2022 για το La Sportiva Lavaredo Ultra Trail, το ιταλικό στάδιο του UTMB® World Series.

Προεγγραφή από τις 15 Νοεμβρίου στη διεύθυνση www.ultratrail.it.

Δημήτρης Τρουπής

Κατάγεται από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας και ζει μόνιμα στην Πάτρα. Συμμετείχε στην συντακτική ομάδα του Adventure Zone από το 2009, ενώ μαζί με τον Τάκη Τσογκαράκη ίδρυσαν και "τρέχουν" το Advendure.  Το τρέξιμο στα μονοπάτια των βουνών και η μεταφορά εικόνων και συναισθημάτων μέσα από τα άρθρα του αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Παθιάζεται με τους αγώνες ορεινού τρεξίματος, υπεραντοχής και  περιπέτειας. Έχει πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες ορεινού τρεξίματος όλων των αποστάσεων, με έμφαση στους αγώνες ultra trail.  Θεωρεί ότι το τρέξιμο και η πεζοπορία στη φύση είναι μια εσωτερική ανάγκη του ανθρώπου, μας φέρνει πιο κοντά σε αυτήν και μας κάνει να αγαπήσουμε περισσότερο το περιβάλλον.

www.advendure.com

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ