Χορτιάτης Trail Run 2017: Στις 13 Ιανουαρίου ξεκινούν οι εγγραφές

20 Δεκ 2016

Την Κυριακή 5/3/2017 θα πραγματοποιηθεί για 7η συνεχόμενη χρονιά ο Χορτιάτης Trail Run. Η Εκκίνηση και ο Τερματισμός θα είναι μπροστά απο το Κοινοτικό γραφείο του Χορτιάτη,η Εκκίνηση θα δοθεί στις 10.00 το πρωί και ο πρώτος αθλητής αναμένεται στον τερματισμό περίπου στις 11.45.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα ανοίξουν το πρωί στις 08.00 της Παρασκευής 13/01/2017 και θα κλείσουν το βράδυ της Τετάρτης 22/02/2016 στις 22.00, οι αθλητές θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με τα πλήρη τους στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο, ομάδα αίματος, κατοικία), ενώ το τίμημα συμμετοχής των 12Ε θα καταβάλλεται από τους αθλητές στον λογαριασμό 00260336700100428324 της Τράπεζας Eurobank με IBAN GR2802603360000700100428324 και όνομα δικαιούχου (Καιάφας Στυλιανός), στην αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να συμπληρώνετε το Ονοματεπώνυμο του αθλητή ώστε να γίνει η ταυτοποίηση με τις δηλώσεις συμμετοχών.

 

Με την κατάθεση του αντιτίμου θα καταχωρείται η έγκυρη εγγραφή του αθλητή. Το αντίτιμο συμμετοχής περιλαμβάνει: Ηλεκτρονική χρονομέτρηση, Δίπλωμα, Μετάλιο, Τροφοδοσία στον αγώνα, Γεύμα και Γλυκό στον τερματισμό.

 

 

Η οικογενειακή ταβέρνα Τα Κιόσκια (2ας Σεπτεμβρίου 37,Χορτιάτης) για 7η συνεχόμενη χρονιά θα φροντίσει για την αποκατάσταση των αθλητών με την ζεστή κοτόσουπα,το γλυκογόνο θα επαναφέρει και φέτος με τα υπέροχα σιροπιαστά το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Αστέριου Γεωργακούδα,(Καπετάν Γκόνη 45, Καλαμαριά.)

 

Θα βραβευτούν οι ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών : 18-39,40-49,50+. Η έγκαιρη προσέλευση των αθλητών στην γραμματεία του αγώνα που ανοίγει στις 07.30 το πρωί την ημέρα του αγώνα θα διευκολύνει το έργο της διοργάνωσης αλλά και τους ίδιους.

 

Η Γραμματεία του αγώνα θα βρίσκεται στο κοινοτικό γραφείο του Χορτιάτη όπου οι αθλητές με την επίδειξη ταυτότητας,διπλώματος,διαβατηρίου ή άλλου εγγράφου θα παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής.

 

Στον σταθμό τροφοδοσίας (9ο χιλιόμετρο) θα υπάρχει χρονικό όριο αποκλεισμού στις 2 ώρες και 20 λεπτά,όποιος αθλητής προσέλθει πέραν του χρονικού ορίου απο τον σταθμό οφείλει να παραδώσει τον αριθμό του και το τσίπ χρονομέτρησης,αυτοκίνητο της διοργάνωσης θα μεταφέρει όσους εγκαταλείψουν η τεθούν εκτός χρονικού ορίου απο τον σταθμό τροφοδοσίας.

 

Το γεύμα και το γλυκό θα σερβιριστούν στο κατάστημα του ΚΑΠΗ που βρίσκεται μπροστά στον τερματισμό. Οι αθλήτριες και οι αθλητές  θα μπορέσουν αλλάξουν σε αίθουσα του κοινοτικού γραφείου.

 

Οι απονομές θα γίνουν μπροστά στο μνημείο των πεσόντων απο τους Ναζί,απέναντι απο την κοινότητα. Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα μας στο Facebook

 

Ο αγώνας και φέτος τελείται υπο την αιγίδα της Κοινότητας Χορτιάτη του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη.

 

Το πρόγραμμα του αγώνα:

- ΕΚΚΙΝΗΣΗ 10.00

- ΛΗΞΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΩΝ 14.00

- ΑΠΟΝΟΜΕΣ 14.15

 

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Ερχόμενοι από τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης ακολουθείτε τις πινακίδες για το νοσοκομείο Παπανικολάου,μετά το νοσοκομείο που θα αφήσετε στα αριστερά σας μπαίνετε σε μια μεγάλη ευθεία 5 χιλιομέτρων και μετά φτάνετε στον Χορτιάτη,απο την είσοδο του χωριού η εκκίνηση απέχει περίπου ενα χιλιόμετρο,με την είσοδο σας στο χωριό καλό θα είναι να παρκάρετε και να προσέλθετε στην γραμματεία με τα πόδια ή να παρκάρετε στο άλσος της Αγιάς Παρασκευής για να αποφευχθεί η συσώρευση οχημάτων κοντά στην εκκίνηση.

 

Η οργανωτική επιτροπή:

Καιάφας Στυλιανός

Κούτρας Σπύρος

Καϊάφας Δημήτρης

 

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ