Virtual Χριστουγεννιάτικος αγώνας στην Ίο - Ios Santa Run!

21 Δεκ 2020

Μπαίνουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων  και συνεχίζουμε να προπονούμαστε, με ακόμα μεγαλύτερο κέφι και διάθεση. Βάζουμε τα γιορτινά μας και σκορπάμε απλόχερα τη χαρά στους γύρω μας. Ντυνόμαστε λοιπόν όλοι γιορτινά, βάζουμε το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη ή των βοηθών του και συμμετέχουμε σε αγώνες virtual race  5 ή 10 χλμ που διοργανώνουμε σε συνεργασία με το Racefinder.

 

 

Οι αγώνες αυτοί θα διαρκέσουν από τις 24 Δεκεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου και το κόστος συμμετοχής είναι 15€. Περιλαμβάνουν μπλουζάκι, μετάλλιο και την αποστολή  με ΕΛΤΑ.

Ο πρώτος άνδρας και η πρώτη γυναίκα του διαγωνισμού, θα λάβουν επιπλέον ένα μαρμάρινο σουβέρ, έπαθλο των νικητών του Ios Adventure.

Για τους συμμετέχοντες στα virtual races έχουμε και ένα διαγωνισμό.

Ανεβάστε στην ομάδα  https://www.facebook.com/IosAdventure     τη φωτογραφία σας με τη χριστουγεννιάτικη αμφίεση σας, με τα  # #iosadventure, #iossantarun & #racefinder και συμμετέχετε αυτόματα σε διαγωνισμό  με δώρο 3 βαμβακερές τσάντες Ios Adventure. Μετά την λήξη του διαγωνισμού μας στις 10 Ιανουαρίου, όλες οι φωτογραφίες θα ανέβουν στην ομάδα https://www.facebook.com/IosAdventure σε μια ανάρτηση και εσείς θα ψηφίσετε την πιο χαρούμενη χριστουγεννιάτικη δρομική εμφάνιση! Προσοχή, η ανάρτηση θα πρέπει να γίνει και στις 2 σελίδες.

Οι 3 πρώτοι νικητές με τα περισσότερα like στις φωτογραφίες, θα κερδίσουν από μία βαμβακερή τσάντα 

Τα πακέτα και τα έπαθλα των νικητών θα αποσταλούν 11-15 Ιανουαρίου

Δείτε την ανάρτηση στο https://iosadventure.gr/ios-santa-run/