Medi Sofarma S.A: Εξαιρετική εμφάνιση του Κωνσταντίνου Πούλιου στον Μαραθώνιο του Αμβούργου, πρώτος αγώνας για το 2015 για την Σοφία Ρήγα στον Ημιμαραθώνιο Αθηνών με την στήριξη της Gunamino Formula Sport!

27 Απρ 2015

Η μαραθωνοδρόμοι Σοφία Ρήγα και ο Κωνσταντίνος Πούλιος στηρίζουν την προετοιμασία τους στα διατροφικά αθλητικά προϊόντα της Medi Sofarma S.A και συγκεκριμένα στο Gunamino Formula Sport. Ο Κωνσταντίνος Πούλιος πέτυχε σημαντική επίδοση στον Διεθνή Μαραθώνιο του Αμβούργου την Κυριακή 26 Απριλίου, ενώ η Σοφία Ρήγα ξεκινάει και πάλι τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την νέα σεζόν με τον Ημιμαραθώνιο Αθηνών, την Κυριακή 3 Μαΐου 2015.

 

Την Κυριακή 26 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ο Διεθνής Μαραθώνιος του Αμβούργου, όπου ο Κωνσταντίνος Πούλιος πέτυχε μια εξαιρετική επίδοση – 2:20:01 – καταλαμβάνοντας την 24η θέση της γενικής κατάταξης. Ο 38χρονος αθλητής έκανε μια εξαιρετική κούρσα στρατηγικής και ξεκίνησε έτσι με τον καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά, η οποία έχει σαν στόχο και την συμμετοχή του στον Μαραθώνιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Πεκίνο το καλοκαίρι.

 

 

Την Κυριακή 3 Μαΐου ξεκινάει την φετινή της αγωνιστική χρονιά η Σοφία Ρήγα με τον Ημιμαραθώνιο Αθηνών, μετά από μια περίοδο αποκατάστασης και προετοιμασίας που ξεκίνησε μετά την επιτυχή της συμμετοχή στον Μαραθώνιο του Χιούστον. Φετινός κύριος αγωνιστικός στόχος της Σοφίας Ρήγα θα είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου που διεξάγεται παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών στις 8 Νοεμβρίου, με ενδιάμεσο αγωνιστικό στόχο τα 10 χιλιόμετρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στις 24 Μαΐου.

 

 

Η ομάδα της Gunamino Formula Sport στηρίζει κάθε στόχο και προσπάθειά τους. Συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο Πούλιο για την εξαιρετική του επίδοση στον Μαραθώνιο του Αμβούργου και καλή επιτυχία στην Σοφία Ρήγα στον πρώτο της αγωνιστικό στόχο της χρονιάς!

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ