The North Face Zagori Mountain Running: Κέρδισε τις εντυπώσεις το περίπτερο της διοργάνωσης, στην Ergo Marathon Expo!

16 Νοε 2015

Ο κορυφαίος αγώνας ορεινού τρεξίματος "The North Face Zagori Mountain Running", συμμετείχε  στην έκθεση ERGO MARATHON EXPO 2015, η οποία πραγματοποιήθηκε  από 5-7 Νοεμβρίου, στο κλειστό στάδιο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου.


Η έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου, υποδέχτηκε κατά την διάρκεια της τριήμερης λειτουργίας της 65.000 περίπου επισκέπτες ενώ συγκέντρωσε και φέτος το ενδιαφέρον αθλητών αλλά και του ευρύτερου κοινού.


O "The North Face Zagori Mountain Running"  προσέλκυσε στο περίπτερό του  μεγάλο αριθμό αθλητών που είχαν τρέξει τα προηγούμενα χρόνια στις διαδρομές του αγώνα αλλά και πολλούς δρομείς, λάτρεις του ορεινού τρεξίματος, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι προμηθεύτηκαν έντυπο υλικό με όλες τις λεπτομέρειες για το 6ο The North Face Zagori Mountain Running ,το οποίο θα διεξαχθεί από 22-24 Ιουλίου 2016.

 


Οι διοργανωτές (Fifth Element Adventure) παρουσίασαν το νέο μπλουζάκι finisher στην ανδρική και γυναικεία έκδοση, ανακοίνωσαν το ανανεωμένο πρόγραμμα του αγώνα, στο οποίο προστέθηκε και μια καινούρια διαδρομή 5km Vertical, από το Μικρό Πάπιγκο μέχρι το καταφύγιο Αστράκας  (περισσότερες πληροφορίες θα δείτε στο ανανεωμένο site του αγώνα: www.zagorirace.gr ), ενώ συνεχείς ήταν και οι προβολές video με εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τον αγώνα του περασμένου καλοκαιριού!
Η τεράστια αφίσα της Δρακόλιμνης στην Αστράκα, απ'όπου περνάει η διαδρομή των 80km, μαζί με το πέτρινο γεφύρι του Κόκκορη, αποτέλεσαν ένα εντυπωσιακό σκηνικό το οποίο τράβηξε τα βλέμματα όλων των επισκεπτών, με πολλούς μαλιστα να μην χάνουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με φόντο τον "τόπο πίσω απ'το βουνό" ,το μαγευτικό Ζαγόρι!

 


Κατά την διάρκεια της έκθεσης, το περίπτερο του αγώνα ,επισκέφθηκαν κορυφαίοι αθλητές του ορεινού τρεξίματος (Δημήτρης Θεοδωρακάκος, Γιάννης Κουρκουρίκης, Γιώργος Διαλεκτός, Γλυκερία Τζιάτζια, Rannele McCoy,Δήμητρα Μπίκα, Μαρία Μαλάη,  Slawomir Matras, Νίκος Κωστόπουλος, η Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα κ.α.) οι οποίοι συνομίλησαν με κόσμο για την εμπειρία της συμμετοχής τους στην μεγάλη γιορτή του ορεινού τρεξίματος, το "The North Face Zagori Mountain Running" και ανανέωσαν για τον Ιούλιο 2016,το ραντεβού με τα μονοπάτια της Τύμφης.
 
Στο πλευρό των διοργανωτών ήταν όπως πάντα  οι μεγάλοι χορηγοί του αγώνα, "The North Face",  Fifth Element  και  Φυσικό Μεταλλικό Νερό "Ζαγόρι".




ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ